Scooter mi absolutne nechce startovat, tocit toci ale ako keby nedalo iskru, som vybral sviecku vyskusal a da iskru. najprv sviecka bola sucha, tak som rozobral karburator a vycistil som, bolo tam dost vela spini, teraz ked vyberem sviecku je sice mokra ale ajtak to nestartuje. Filter mam vycisteni, aj kable dobre zapojene ja uz netusim co moze byt problem
Nestartuje po zime !!!
Moderátor: Moderators
- Tomek
- skútrista

- Dátum registrácie: Ut Sep 05, 2006 6:18 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Nestartuje po zime !!!
A som zase tu s velkym problemom
Scooter mi absolutne nechce startovat, tocit toci ale ako keby nedalo iskru, som vybral sviecku vyskusal a da iskru. najprv sviecka bola sucha, tak som rozobral karburator a vycistil som, bolo tam dost vela spini, teraz ked vyberem sviecku je sice mokra ale ajtak to nestartuje. Filter mam vycisteni, aj kable dobre zapojene ja uz netusim co moze byt problem
podpis som si este nenastavil
- Tomek
- skútrista

- Dátum registrácie: Ut Sep 05, 2006 6:18 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Ja viem ze Cina je onicom atd.
ale zatial na novy scooter nemam peniaze, a ajtak som to uz nastartoval teraz mam iny problem, nieco mi strasne bucha pri variatore ked je kryt hore, ked to dam dole tak pohoda...
netusim co to moze byt...
(a prosim nepiste take ze nech nedam hore kryt
)
netusim co to moze byt...
podpis som si este nenastavil