Moderátor: Moderators

)
 ) 

som to videl tiez taku hadicu jak od vysavaca ... alebo aj na nejakom inom scoote to bolo
 som to videl tiez taku hadicu jak od vysavaca ... alebo aj na nejakom inom scoote to bolo   ... tu z tuning klub slovensko ( sice o autach ) ale aj tak .. Budovanie závodného auta zo sériového je vždy cesta pokusov a omylov. Preto chceme vždy vedieť, aké sú možnosti a najlepší dodávatelia. Donnella Brancha však nič netrápilo a dnes by už vedel o čom rozprávať. Celý problém spočíval v tom, že býva v Colorado Springs, na leteckej a NATO základni USAF. V nadmorskej výške 1300m je nedostatok vzduchu citeľný pri každom stlačení plynu. Dokážeme si predstaviť, čo si myslel, keď trávil celé dni vedľa reaktívnych motorov. Začínal, ako hocikto iný, s prerobením filtra na náporové sanie. Neskôr dostal nápad, trošku pomôcť motoru namontovaním turba a výkonnejšej vstrekovacej jednotky do svojej Hondy CRX model 95...Toto na obrazku je ale Nanic si myslim
 ... tu z tuning klub slovensko ( sice o autach ) ale aj tak .. Budovanie závodného auta zo sériového je vždy cesta pokusov a omylov. Preto chceme vždy vedieť, aké sú možnosti a najlepší dodávatelia. Donnella Brancha však nič netrápilo a dnes by už vedel o čom rozprávať. Celý problém spočíval v tom, že býva v Colorado Springs, na leteckej a NATO základni USAF. V nadmorskej výške 1300m je nedostatok vzduchu citeľný pri každom stlačení plynu. Dokážeme si predstaviť, čo si myslel, keď trávil celé dni vedľa reaktívnych motorov. Začínal, ako hocikto iný, s prerobením filtra na náporové sanie. Neskôr dostal nápad, trošku pomôcť motoru namontovaním turba a výkonnejšej vstrekovacej jednotky do svojej Hondy CRX model 95...Toto na obrazku je ale Nanic si myslim  

keby tam nema ten open a  ma to natiahnute  dopredu tak hej
  keby tam nema ten open a  ma to natiahnute  dopredu tak hej  ( alebo sa mylim ? )
 ( alebo sa mylim ? )  
Pekny pribeh186kAr32 napísal:sak byvaju tie airboxy s tym naporovym sanim aj ci ako sa to nazyva.. kamarat to ma na jeho cajna TajFun

som to videl tiez taku hadicu jak od vysavaca ... alebo aj na nejakom inom scoote to bolo
... tu z tuning klub slovensko ( sice o autach ) ale aj tak .. Budovanie závodného auta zo sériového je vždy cesta pokusov a omylov. Preto chceme vždy vedieť, aké sú možnosti a najlepší dodávatelia. Donnella Brancha však nič netrápilo a dnes by už vedel o čom rozprávať. Celý problém spočíval v tom, že býva v Colorado Springs, na leteckej a NATO základni USAF. V nadmorskej výške 1300m je nedostatok vzduchu citeľný pri každom stlačení plynu. Dokážeme si predstaviť, čo si myslel, keď trávil celé dni vedľa reaktívnych motorov. Začínal, ako hocikto iný, s prerobením filtra na náporové sanie. Neskôr dostal nápad, trošku pomôcť motoru namontovaním turba a výkonnejšej vstrekovacej jednotky do svojej Hondy CRX model 95...Toto na obrazku je ale Nanic si myslim

keby tam nema ten open a ma to natiahnute dopredu tak hej
( alebo sa mylim ? )