Tak vam poviem chlapci ....cena bola velmi dobra. ..len tam treba vymenit prednu vydlu asi ....nieco snou asi je aa poviem vam ze asi tak 60 % z ceny co dal alcatelko za svoju takze nieje ocom aa asi to je 2001 rocnik a ma 2 kotuce narozdiel od alcatelkovej mozno tam je aj neaky tuning lebo to urcite dvihal na zadne pretoze tam je gytovany zadok
no ale neni problem mam kupca na moju aprilku za taku cenu ze ked vyplatim totu /ocovi/ tak mi ostane 8 000 takze pohodicka uz sa tesim a zaroven aj bojim dufam ze tam nieje neaka vazna chyba...povedal mi ze je pojazdna ze behala no takze ..hm...uvidime
no sedacka ma zatial nezauima....chcem ho dat po motorickej stranky dokopy....zatial beham na aprilke ....a este menej som zanho dal...mozno aj 70 % proste neni ocom chlapci
ee cosiii ...este toto by si nechcel za taku cenu ten chlapik mi povedal ze vsetko vie postavit na papiere...uvidime mozno sa aj do toho pustim..len nech je v poriadku motor a je nastriekany
to ja ti povedat neviem on mi hovoril ze dokaze postavit vsetko na papiere...jeden kamarat mu dal rakusky ci jaky maj technicak a mu donesol rovno slovensky aj SPZ ....ale ked ja kenmu nema nic tak neviem ..mozno on knemu ma musim sa popytat...
akurat moja za 1000sk opravu jazdila, a bola kompletna...tvoj runner spapa ovela viac ako si zan dal plasty, spinacka, vidlica,sedadlo,packy, a to si este ani nestartoval...ale na prestavbu idealna kupa...