XCITING 250
Moderátor: Moderators
XCITING 250
Ahoj skúter banda som čerstvým majiteľom zabehnutého skútra kymco xciting 250. Potreboval by som poradiť s problémom , na mašinke my dosť silno klepe tzv. sekundárny vzduchový systém neviete čím to je ? Uložené to je pod lávou stúpačkou , taký plechový valček a dvoma hadičkami . Občas aj stíchne ale len občas , hlavne ho počuť pri voľnobehu . Vopred vrela vďaka za info... ps.rv.2006 najazdené 8100 km
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
nevytriaslo ti sroby od tial? co je podobne na piaggiu tak tam sa obcas stane ze vytrasie sroby tak to desne bzuci a vibruje
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- Bobo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
- Skúter: BMW R 1200 RT
Skús to odpojiť a uvidíš, či je to naozaj príčina. Je to ovládané hadičkou, ktorá je pripojená na koleno sania z ľavej strany medzi karburátorom a hlavou valca. Je to taká malá hadička priemeru asi 5 mm. Treba ale zaslepiť nátrubok, z ktorého ju stiahneš, aby to nedostalo falošné sanie. Inak ten sekundárny vzduch je len na obohacovanie výfukových plynov vzduchom kvôli dodatočnému prehoreniu a tým menším hodnotám exhalátov. Myslím, že je to privedené za výfukový ventil. Na motore by sa to nemalo nijako prejaviť.
KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT
Už my to poradilo zopár lúdi zo servisu tak som to aj urobil – výsledok klepe stále len podstatne menej len v urcitich intervaloch sa to ozve viac , rada bola aj aby som to dal preč cele a nemalo by to robiť nič ale niesom si istý , dokonca aj v BA CULEN kde opravujú kymco sa len škrabali po hlave .Tak asi budem chodiť rýchlo , alebo to obalím molitanom aby som to nepočul inač vďaka za radu každá sa cení.
- Bobo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
- Skúter: BMW R 1200 RT
Daj to úplne preč a hotovo. Veď výstup ide do výfuku a vstup je voľne vyvedený nad nádržou do okolia. Takže keď to odpojíš, žiadny problém. Len ma tak teraz napadlo, že tá hadička, ktorou to saje je položená voľne na nádrži. Neklepe ti náhodou o nádrž
?

KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
to aby som nemusel videt tu tvoju cinsko francuzku salatuCrossbiker napísal:ty ich máš miesto očí :bootyshake:dr.snake napísal: sak hady nemaju vacia...maju dnuka v bruchu

<detail>
Predám maxiskúter Peugeot Geopolis 250i r.v.07 prihlásený na jeseň, najazdené 2800km, parížska modrá metalíza v perfektnom stave, spotreba 3, 2-3, 5l/100km max.rýchlosť 130km/h, 22 koní, imobilizér.
Cena: 125

za 89 by ju kamos kupil

podpis som si este nenastavil
- respectman
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 14, 2006 3:09 pm
- Skúter: Kymco CV3