Peugeot SPEEDFIGHT 1
Moderátor: Moderators
-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Po Feb 11, 2008 8:09 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Re: jj
typujem, že na to použil "adobe photoshop cs" alebo niečo podobnécifros napísal:JJ chlape urobil si to cudo. celkom sa mi to paci. cez co si to robil? dam to nacierno.mne sa to paci.
zrkadla kupim nove to je jasne.
a tie zrkadlá myslím mohli ostať čierne, keď dáš aj kola čierne, ale toť len môj pohľad

- cifros
- skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 24, 2008 5:59 pm
jj
zrkadla su uz nastriekane tak uz to nezmenim.myslim ze to bude good. som v skole tak to este nemozem namontovat. tie kola budu cudo.dam zrkadla a ide sa k lakyrnikovi.unho zlozim skuter nech urobi kolesa. som sam zvedavy ako bude na konci scoot vyzerat. rychlost ma aku taku takze som celkom spoko.
podpis som si este nenastavil
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
ta farba je fakt SUPER
vazne je uplne ze Fajnova
:D no a tie kola sa hodia veru cierne a so spetakmi sa neser na tom uz tolko nezalezi
ked aj tak budes kupovat nove
hlavne ze sa tebe bude paaasit
Inak ten KARTER vyzera ako moj ked bol natrety
je vidiet ze to bolo brusene kotucmi a nie lestene ale hlavne ze tam uz neni farba alebo daco take.. na ochranu si nos handricku a zakazdym to pretres jemnym flanelom a bude ako nove ( ja to tak robim )
:D pulirujem stale

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- cifros
- skútrista
jj
hej musim lebo uz po zopar km je na nom stale nejaka spina.budem ho musiet niecim natriet. vcera mi volal kamos ze ma nejaky sprej aby sa to viac lesklo a nespinili.ked budem vediet jak sa vola napisem nazov.
- cifros
- skútrista
jj
JJ vyzera to fasa. dam to ocalunit. ale este je otazne ze ci budu mat taky odtien aj v calunictve. zbehnem tam. o chvilu dam foto ze kde este pojdu poleby aby ste vedeli ze co tam este chcem dat. ale vrela vdaka borci
- cifros
- skútrista
jj
chcem este nove Gripy. celkom sa mi pacia tieto v modrom:

a chcem aj nove zadne svetlo ale nikde som nenasiel nejake cire alebo take zaujimavejsie. vacsinou iba take ako je toto na obrazku a to sa od originalneho velmi nelisi:

a chcem aj nove zadne svetlo ale nikde som nenasiel nejake cire alebo take zaujimavejsie. vacsinou iba take ako je toto na obrazku a to sa od originalneho velmi nelisi: