Yamaha AEROX --- Johny
Moderátor: Moderators
no je to 140mm .. ja som niekde cital ze je to najsirsia povolena na aerox ..... a fakt je tam proste akurat to koliesko ... uz nechyba moc aj po zadny tlmic .. 150tku si tam fakt neviem predstavit
(ale moze byt )
no a to tajfun koliesko si viem predstavit
na tych cina skutroch robia fakt byzardne veci

no a to tajfun koliesko si viem predstavit

no v pneu to nebude ... asi to bude tou vidlou .. to uvidim az ked sa to bude striekat ...
aa este som chcel vediet ...
nemate k aeroxke neaky manual ? alebo take nieco ...
aa ako sa dozviem ci mam dost oleja ? lebo nikde tam nevydim ziadny kontrolny srobik ... asi ho treba vypustit a naliat tam znova 1,1dcl .. ze ?
aa este som chcel vediet ...
nemate k aeroxke neaky manual ? alebo take nieco ...
aa ako sa dozviem ci mam dost oleja ? lebo nikde tam nevydim ziadny kontrolny srobik ... asi ho treba vypustit a naliat tam znova 1,1dcl .. ze ?
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
Jo presne tak ja tam mam teraz asi 40ml
a nie 110 ale sak kupim new
ale tak tak treba vypustit uplne ten stary a volakym technickym benzinom to par krat preplachnut nech sa aj ta spina odplavi ak tam daka bude
no a potom dole zasrobujes a nalejes 110ml alebo kolko tam mas napisane... a ja mam 1.5Atm tusim .. teda na tom komacskom manometri som mal 1.5tusim Atm tak jak na aftach byva 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
Konecne som sa do toho odhodlal
Povodny
Postup
takze vsetko uz je pripravene ... polamane casti podlaminovane ... nerovnosti ktore pekne vidno na povodnych fotkach vygytovane .. uz len nastriekat spricgytom (ktory zakrije uz uplne vsetko) a potom finalny nastrek ... nakoniec som dospel k takejto variante
Originalna bielo cervena kombinacia ... s neakymi peknymi polepmi to podla mn ukaze pekne ... povodne som rozmyslal na bielo ciernou no to som si rozmyslel .. potom som planoval zeleneho chameleona s bielym vnutrom ... ale to mi pride neprakticke .. tak nakoniec som sa rozhodol takto

Povodny

Postup

takze vsetko uz je pripravene ... polamane casti podlaminovane ... nerovnosti ktore pekne vidno na povodnych fotkach vygytovane .. uz len nastriekat spricgytom (ktory zakrije uz uplne vsetko) a potom finalny nastrek ... nakoniec som dospel k takejto variante
Originalna bielo cervena kombinacia ... s neakymi peknymi polepmi to podla mn ukaze pekne ... povodne som rozmyslal na bielo ciernou no to som si rozmyslel .. potom som planoval zeleneho chameleona s bielym vnutrom ... ale to mi pride neprakticke .. tak nakoniec som sa rozhodol takto

- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
Biele by sa aspon mne frysko zasrali tak neviem ale ta cierna vyzera klasicky o.k.
a jedno take a jedno inaksie by som asi nedaval.. to uz je na tebe ci biele alebo cierne
a som sa zlakol ze jak si ho uz premakal ale kukam ze ta druha foto ina
ale bude to pecka

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750