Piaggio NRG50 MC3
Moderátor: Moderators
- peter1029
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
- Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
- Kontaktovať užívateľa:
no takže dneska som namontoval výfuk a bol som sa previesť, akcelerácia nič moc - budem meniť valčeky za lahšie, ale keď sa to rozbehlo, až mi slzy z očí tiekli najviac som dal 100km/h a to pri nejakých 9000 ot., predtým mi točil 11000-12000. Lenže trocha mi fŕka olej z výfuku, dto zahnutie je tak riešené, že to vidím lebo mi to hádže na výfuk, pri sériovke to nerobilo, teraz neviem či to je po zime normálne, alebo mám vymeniť aj trisku, lebo sem tam vynecháva a skrutku na karbe mám dovalenú na plno, vtedy ide celkom dobre, sviečka je trocha čierna až na nej hrajú všetky farby (taká dúhová je), ak viete čo s tým tak poradťe, zajtra hodím fotky skútru a aj tej sviečky. dik
podpis som si este nenastavil
- peter1029
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
takže dneska som celé poobedie steloval vario, mal som troje pružinky, ZELENE=zaklad, ZLTE=stred, FIALOVE=tvrdé.
Najprv som dal žlté a 7,8g valčeky, rýchlosť dobrá, ale nedostal som sa na vyššie otáčky
potom som dal zelene a 7,8g=nič moc.
dalej zelene a 4,1g valčeky, už sa zlepšovalo
zlte a 4,1g, dobrá akceleracia
fialove a 4,1g, super akceleracia, ale dam tam trocha tažšie, aby bola aj rychlost.
Najprv som dal žlté a 7,8g valčeky, rýchlosť dobrá, ale nedostal som sa na vyššie otáčky
potom som dal zelene a 7,8g=nič moc.
dalej zelene a 4,1g valčeky, už sa zlepšovalo
zlte a 4,1g, dobrá akceleracia
fialove a 4,1g, super akceleracia, ale dam tam trocha tažšie, aby bola aj rychlost.
- cifros
- skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 24, 2008 5:59 pm
- Skúter: neuvedený
jj
kolesa si daval pieskovat? lebo ja sa chystam striekatked dojde konecne lakyrnik a neviem ci davat pieskovat ci staci len ocistit nejako. tvoje vyzeraju fajne.dik
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
skus valceky okolo 5-6g 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- peter1029
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
presne tak alc. také idem vyskúšať, original je 7,5g, objednám si 6,5g a 5,5g (alebo 5g)a budem skúšať, aj pružinky meniť, ale tie zelené ani nebudem dávať, tie sa moc rýchlo otvárali, presne ako alc. hovoril, už som to pochopil ten varec, ja mám výkonovú špičku pri 6500ot., teraz zaberá pri 6000-6500ot. to je hukot, potom zabere a som na zadnom sedadle, ale nepotrebujem až tak, ja jazdím mimo mesta, tak chcem aj trocha rýchlosti z toho vyžmýkať. Ale hlavné je že sa blížim pomaly do ciela, prax je prax. Inak potom budem mať asi na predaj dosť sád valčekov, rozmer 19x15,5, rôznu gramáž, dám do bazára potom.
Inač chcem sa vás opýtať, či nemám dať aj trochu väčšiu trysku, bo mám bohatosť zmesi dovalenú naplno a krúti 10000ot., predtým dalo aj 11000, ako sa mu chcelo, nepokazím tým nič asi, aj tak chcem po čase kúpiť ten priechodnejší filter a ked kúpim väčšiu trysku, tak len trocha povolím bohatosť zmesi a malo by byť po probléme, nie? len najbližšiu väčšiu kúpim. dik za rady

Inač chcem sa vás opýtať, či nemám dať aj trochu väčšiu trysku, bo mám bohatosť zmesi dovalenú naplno a krúti 10000ot., predtým dalo aj 11000, ako sa mu chcelo, nepokazím tým nič asi, aj tak chcem po čase kúpiť ten priechodnejší filter a ked kúpim väčšiu trysku, tak len trocha povolím bohatosť zmesi a malo by byť po probléme, nie? len najbližšiu väčšiu kúpim. dik za rady
- peter1029
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Chcem Vás poprosiť o radu ohladom trysky v karbe, vymontoval som ju a je to M6, ale chcel by som vedieť ten druhý rozmer, podľa čoho sa to objednáva, je to dĺžka trysky alebo ten rozmer čo je na nej napísaný? Lebo keď som to hľadal v eshope, tak tam mi nesedí ani jeden rozmer, ja mám M6x50, napísané je na nej 56, poradťe, lebo to chcem poskladať dik

- peter1029
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
a druhá žiadosť o radu, prvýkrat keď som vypojil okruh chladenia, tak som si nepoznačil kde majú ísť hadičky, nevie niekto ako to správne zapojiť, bo sa mi nezdá teplota skutra, zahreje sa až po niekoľkých km, ťahám 7 km do roboty, v lete a ani na konci sa nezahreje na prev. teplotu, len sa ručička odlepí od kraja, čo je zlé, termostat? dik

jedna hadička ide na valec, a druhá do motora zo spodu, potom nafotím, ak bude treba

jedna hadička ide na valec, a druhá do motora zo spodu, potom nafotím, ak bude treba
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
tie hadicky do karbu je uplne jedno nakolko je to vyhrievanie karbu...tryska ta 56 znamena velkost otvoru v nej v stotinach mm...cize zavit m6 a velkost diery aku potrebujes...(nepytaj sa aku potrebujes lebo to musis zistit sam)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- peter1029
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
dik alc. presne to som potreboval vedieť, ale je možné, že piaggia majú 56 a tuším v obidvoch eshopoch také vôbec nemajú v ponuke, je možné, že oni majú na sériu svoj druh?alcatelko napísal:tie hadicky do karbu je uplne jedno nakolko je to vyhrievanie karbu...tryska ta 56 znamena velkost otvoru v nej v stotinach mm...cize zavit m6 a velkost diery aku potrebujes...(nepytaj sa aku potrebujes lebo to musis zistit sam)
A ohľadom toho karbu tiež dik. A to ohrievanie je ok? Až po neviem koľkých km sa ohreje, netreba tam niečo vymeniť, nie je niečo už zaoxidované alebo tak nejako, toto som našiel v eshope k mojmu, ale nejako som to nenašiel na skutry, kde by to malo byť presne?
termostat

čerpadlo chladiacej kvapaliny

- peter1029
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
možno je farba aj trocha gýčová, ale šak ked sa padne, tak sa nastrieka znova a inak, ale nie je to až také hrozné.ADo_xXx napísal:Krasny scoot.Fakt vymakany.Farba je kusok giiicova ale prevedenie na 1(Inak ma rozosmiali pipiky
)
a tie pipinky - to je môj racing team, tak pozor nato

- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
cerpadlo chladiacej kvapaliny bude tam kde sa ti toci motor... cize zeby niekde pri zapalku? ako ja mam vrtulku na chladenie ty tam nemas cerpadlo?
a termostat niekde v hlave valca? ci co ... alebo sa pletem?
Inak prevedenie akoze pekne si sa vyhral aj lakyrnik, pekne si to porobil a aj snaha sa ceni ( az na to ze keby das inu farbu je to super, neni jej tam moc ale zlata sa mi nepaci
inak o.k. hlavne ze sa tebe pasi no so?:D ) ale inak SUPER

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750