Roxy (Yamaha Aerox 100ccm)
Moderátor: Moderators
- momoo
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
sry za kvalitu, dnes som nahodil bcdpodsedlak podlahu, naplnil brzdovy system, cca 30ml tam mam ... alci .. keby si chcel vediet

PS ako mam umyt co najlepsie olej s podlahy .. mam to cele mastne
:(
upozornujem ze je do podlaha scootra
a je to olej 2t
jarova a tepla voda nepomohla 

PS ako mam umyt co najlepsie olej s podlahy .. mam to cele mastne

upozornujem ze je do podlaha scootra

podpis som si este nenastavil
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
no tou arvou to pojde alebo tym tech. benzinom.. ozaj rspeed ty si raz pisal niekde ako cistit vyfuk s tym SIFO nebo tak neco ? kde sa to da kupit??? zevaj na cistenie odpadov ale to musi byt dajaky iny lebo niektore byvaju na bakterialnej baze..
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- momoo
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:

takze konecne mam packu prednej brzdy, origo v yamahe som nezohnal, podla tych planov kde maju vykreslene diely scootrov motoriek sme to s tym panom nenasli .. ukazovalo tam packy z 50ky roxa tak som obvolal koho sa dalo .. a u alciho som uspel ... poslal mi packu z aprilie, trebalo ju uplne prekopat ... ked som ju uvidel voobec som si nemyslel ze tam bude pasovat... no nakoniec sa podarilo

podpis som si este nenastavil
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
no ja som presne myslel ze to
aj rozmyslam ze taku kupim.. ako ty taku robis hej ?:) sak ked budem brat od teba daco .. nejaky ten svetrik ak sa to spravi alebo nieco tak hadam nezabudnem 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750