remen
Moderátor: Moderators
remen
vcera som vibehol na scoote na pumpu secko v pohode ale potom ked som odchadzal tak som sa rozbehol ako inak na plny plyn a hned sa zobral potom ako keby seklo daco vo variu a potom zasa isiel toto mi spravilo asi tak5 krat za sebou tak som dnes zhodil krit a ked som pozeral na remen tak som ho uplne lahko stlacil medzi spojkou a variatorom ksebe neviem aka by tam mala byt tolerancia ,v manuali ku skutru som to nenasiel tak sa pitam tuna ??????????
NIE NIE KONTRASKA NEPRASKLA A ANI NEMAM PADNUTY REMEN VZADU NORMALNE SA DRZI NA NAJVACSOM PREVODE NA SPOJKE A V PREDU NA NAJMENSOM NA VARIU A TAK TO NORMALNE STLACIM AJ SOM HO NASTARTOVAL BES KRITU A PEKNE SA OTVARALA AJ SPOJKA AJ VARIATOR TAK NEVIEM ONO TO ROBILO IBA PRI ROZJAZDE TAKY SEK TO SPRAVILO A POTOM NORMALNE TO ISLO NO NEVIES AKU VOLU BY TO MALO MAT?????
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
ja mam dost na nom nabehane a stalcim ho cely k sebe to nefa... CHALANI UZ SI UVEDOMTE ZE aj tato vec ako napr. brzdove platnicky sa neopotrebuju za 2 dni alebo 5 rozjazdov, takisto sa Len-Tak z nicoho nic tomu nieco nestane ako zaspini filter alebo toto... Ale aky SEK to spravilo> nieco sa zaseklo a az pochvili sa ti to rozbehlo alebo ako? lebo som to nejakuo nepochopil

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: remen
nevis ani napisat poriadne co sa stalo ale uz si si sam urcil diagnozu a drzis sa jej. zober to radsej do servisu lebo si to pokazissokolino napísal:vcera som vibehol na scoote na pumpu secko v pohode ale potom ked som odchadzal tak som sa rozbehol ako inak na plny plyn a hned sa zobral potom ako keby seklo daco vo variu a potom zasa isiel toto mi spravilo asi tak5 krat za sebou tak som dnes zhodil krit a ked som pozeral na remen tak som ho uplne lahko stlacil medzi spojkou a variatorom ksebe neviem aka by tam mala byt tolerancia ,v manuali ku skutru som to nenasiel tak sa pitam tuna ??????????
theruck : v druhom popise to je podrobnejse a v servise mi to urcite nezoberu bo uz tam mam ini vyfuk a ked ho zbada ma dakde posle
vlady : vario je dobre poskladane skladal mi ho alcatelko tak sa mi nezda ze on by daco pomrvil vtom
a na remeni mam dakych 7000 nabehane a s variom dakych 500 takze tam si myslim ze problem nebude ale uz som objednal aj novi remen takze by to malo prestat no snad to bude vtom
vlady : vario je dobre poskladane skladal mi ho alcatelko tak sa mi nezda ze on by daco pomrvil vtom
a na remeni mam dakych 7000 nabehane a s variom dakych 500 takze tam si myslim ze problem nebude ale uz som objednal aj novi remen takze by to malo prestat no snad to bude vtom

VLADY napísal:....A ak má ten remeň už takú minulosť ..neodletelo z neho dakde kúsok... víš akože poločas rozpadu
tak v manuali na moje moto som si nasiel ze sa meni az po 12tisic co sa mi zda trosku vela takze ako vravim zajtra mam cestu cez samorin a tam mam uz odlozeny kevlerov len som chcel este poriesit vcom je lepsi predlzeny ?
a odstiepene zneho neni to som prezrel cele