tuning yuki whip 2T

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#26 Príspevok od užívateľa dr.snake » So Dec 30, 2006 9:45 am

to len glupy slovak na za 6rocnu vyhonenu dieselovu octavku co ma 150000km/abo mozno aj 2x tolko/ 300tis. Sk..... :D a na zadne sedadlo nesadne ani novorodenec
podpis som si este nenastavil

geetee

#27 Príspevok od užívateľa geetee » So Dec 30, 2006 10:33 am

joj skoro som zabudol na "taliansku" znacku MotoZeta (este aj v katalogu sveta motocyklov maju ze talianska vyroba) :gt1:
peisiel knam typek s modelom co vyzera jak SRAPov vonrad, ze ci mu ho vieme odcipovat :gt1: :gt2: pretoze predajca caka kym mu pridu tuning cipy s talianska (skalopevne bol predajcom presveceny ze to je taliansky vyrobok), ked sme mu ukazali ten cipovy kruzok vo variatore, tak zmenil rychlo nazor na svojho predajcu, a aj o svojom talianskom vyrobku co prisiel s ciny rovno na SK a taliansko videli akurat peniaze ktore nechal u predajcu.

Nechapem ako mozu takto verejne klamat, a s kludnym svedomim to predat, este aj reklamu maju v pozadi taliansku vlajku a obrovskym MADE IN ITALY.

X8R rossi
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: St Sep 13, 2006 9:24 pm

#28 Príspevok od užívateľa X8R rossi » So Dec 30, 2006 10:59 am

Kamos jazdi na CHINE uz 2 roky a zvlada to celkom OK.Az na male chyby je to ZA TU CENU super stroj.

Takze sa musim chiny zastat ...

www.soves.szm.sk

geetee

#29 Príspevok od užívateľa geetee » So Dec 30, 2006 11:02 am

X8R rossi napísal:Kamos jazdi na CHINE uz 2 roky a zvlada to celkom OK.Az na male chyby je to ZA TU CENU super stroj.

Takze sa musim chiny zastat ...
lenze tu je problem ze je china a china.
na prvy pohlad to iste, na druhy jedna je v prijatelnej kvelite a druha smetiak edition

Stuka

#30 Príspevok od užívateľa Stuka » So Dec 30, 2006 12:08 pm

tak neexistuje ziadny tuning na yuki whip 2T?ale nejaky tuning musi existovat
prosim pomozte

Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm

#31 Príspevok od užívateľa Scarp » So Dec 30, 2006 12:59 pm

Stuka - Na vsetko existuje ako hovori Scrat je to len otazka najdenia napodobneniny v znackovych skutroch

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#32 Príspevok od užívateľa dr.snake » So Dec 30, 2006 1:05 pm

a preco nie je u nas viac peknych cinaniek? isli by asi viac na dracku ako skutre...jednu by som si zobral na domace prace.... :D

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#33 Príspevok od užívateľa alcatelko » So Dec 30, 2006 1:11 pm

s tym ze moto zeta ma made in italy...a co taky porsche cayenne a audi q7...maju made in germany a robia sa u nas...a aj modeli vlacikov ROCCO sa komplet lisuju a kompletuju v b.bystrici a pisu tam made in austria (asi si myslia ze je este rakusko-uhorsko :D )...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

scrat

#34 Príspevok od užívateľa scrat » So Dec 30, 2006 1:25 pm

Stuka napísal:tak neexistuje ziadny tuning na yuki whip 2T?ale nejaky tuning musi existovat
prosim pomozte
ale my sme ti tu odpovedali :!:
na 90% by tam mali pasovať tuning diely z CPI a ten najdeš v každom shope.

zbehni na http://scooter-forum.pover.sk a nakontaktuj sa na uživatela BISHIDO. On teraz pracuje na svojom CPI, menil tam vyfuk a vario, tak ho popros nech ti na tom starom zmerá rozmery a porovnaj so svojim. Ak to bude to isté je viac než pravdepodobné, že aj všetko ostatné bude rovnaké.
Naposledy upravil/-a scrat v So Dec 30, 2006 1:32 pm, upravené celkom 1 krát.

geetee

#35 Príspevok od užívateľa geetee » So Dec 30, 2006 1:28 pm

alcatelko napísal:s tym ze moto zeta ma made in italy...a co taky porsche cayenne a audi q7...maju made in germany a robia sa u nas...a aj modeli vlacikov ROCCO sa komplet lisuju a kompletuju v b.bystrici a pisu tam made in austria (asi si myslia ze je este rakusko-uhorsko :D )...
vsak aj nemci maju velku risu tu u nas :)

DarkSVK

#36 Príspevok od užívateľa DarkSVK » Ut Jan 02, 2007 2:29 pm

a nebudu pasovat z keeway focus je to moc podobne.

scrat

#37 Príspevok od užívateľa scrat » Ut Jan 02, 2007 4:06 pm

DarkSVK napísal:a nebudu pasovat z keeway focus je to moc podobne.
pravdepodobne je to to iste, ide vsak o to, že v katalogoch tuning dielov skorej najdeš značku CPI ako Keeway

Look
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
Skúter: -TUNING.SK
Kontaktovať užívateľa:

#38 Príspevok od užívateľa Look » St Jan 10, 2007 9:47 pm

scrat napísal:
alcatelko napísal:ja by som to inac nazval...cina je vecsinou prva volba...malokto si uz druhy krat kupi zase cinu...takze renomovane znacky uz nebudu znasobovat predaje ale budu stagnovat...a zasobovat tych co sa poucili a uz si priplatia za kvalitu
no to záleží na tom ako činania zareaguju na požiadavky trhu o zvýšenie kvality. Lebo teraz stoji činsky skuter 30,000,- a dajme tomu, že vydrží tých papierových 12.000km. Po 12.000km kupim za 8000,- celý nový karter aj s motorom a prevodovým systemom a jazdím spokojne dalších 12.000,-. Takže suma sumárum mám skutra za 38.000,- kt. vydrží 24.000km a to je pre obyčajného človeka stále lepšia ponuka ako renomované značky s cenami začínajúcimi od 50.000,- a životnosťou max. 25.000km
Nedalo mi to, foto oktober 2006, Moja Apriliá. A este mi tu hovor o 25 000Obrázok

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#39 Príspevok od užívateľa theruck » Št Jan 11, 2007 8:38 am

Look napísal:
scrat napísal: no to záleží na tom ako činania zareaguju na požiadavky trhu o zvýšenie kvality. Lebo teraz stoji činsky skuter 30,000,- a dajme tomu, že vydrží tých papierových 12.000km. Po 12.000km kupim za 8000,- celý nový karter aj s motorom a prevodovým systemom a jazdím spokojne dalších 12.000,-. Takže suma sumárum mám skutra za 38.000,- kt. vydrží 24.000km a to je pre obyčajného človeka stále lepšia ponuka ako renomované značky s cenami začínajúcimi od 50.000,- a životnosťou max. 25.000km
Nedalo mi to, foto oktober 2006, Moja Apriliá. A este mi tu hovor o 25 000Obrázok
ale ty mas uz novy motor... a asi nemas benzin :)

Jostobb
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
Kontaktovať užívateľa:

#40 Príspevok od užívateľa Jostobb » Št Jan 11, 2007 6:39 pm

ako vieš že nemá benzín???? lebo ak nemákľúčik otočený tak je tá rúčka automaticky ny nule :lol: :D

Proki

Yuki whip 4T

#41 Príspevok od užívateľa Proki » So Mar 15, 2008 3:05 pm

ja som cital recenziu na yuki scooter .. teraz uz neviem aky to bol model ale bolo pisane ze bol z kvalitnych dielov a chyba je iba v tom ze su nekvalitne poskladane. ze po par kilometroch sa secko pouvolnuje a tak..

peter1029
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
Kontaktovať užívateľa:

#42 Príspevok od užívateľa peter1029 » So Mar 15, 2008 7:26 pm

asi to celé treba rozobrať a poskladať, asi tam zabudli podávať pérovky a podložky a niekde asi aj matky :lol:

Proki

lol

#43 Príspevok od užívateľa Proki » Ne Mar 16, 2008 8:17 am

prisaham bohu.. mne tam chybaju nejake sroby

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"