nasiel som aj stranku: www.dominimoto.com celkom vazna stranka na skutroch si sedi skupina no name:) neviem ci tym chceli naznacit nieco take ze akoze no name skutre

Moderátor: Moderators
ale este stale ste to nepochopili, to neni cinska znacka,ale slovenska a su to tie iste scoot jako adams/juki/kentoya.... len im daju inu nalepku.Domco napísal:dalsia cinska znacka ,ako tak pozeram
presne tak, ak objednas dostatok tak sa to bude volat aj jankohraskoJetforceKe napísal:vcera som sa tam pytal nato a nechcel som hned stylom ze ich podcenujem opytat tak som siel nato stylom ci to je talianska vyroba;) a povedal clovek ze nie ze cinska ale motory vyraba honda;) no ale dost srandy teraz sa opytam inak je mozne zeby to bolo tak ze fabrika vyraba dany stroj a ty si vies na neho urobit dizajn a potom ho predavat pod vlastnou znackou? mozno to je blba otazka ale myslim ze je to vcelku realne pri tom ake mnzostva musia v cine toho chrlit
dizajn myslim farebny nie plastov
no comentJostobb napísal:alčitaká menšia otázka na teba
nepredávaš tu v BB v eúrópe náhodou tieto scootre
lebo keď som ťa tam videl tak som si zapamätal zopár modelov a tie na tej stránke sú totožné s tými
A ako prémiu dostaneš na oblečenie aj Slovenský národný kroj aj s valaškou. samozrejme okopčený a komplet vyrobený v číne.geetee napísal: presne tak, ak objednas dostatok tak sa to bude volat aj jankohrasko