neviete do kolko kw ?
Moderátor: Moderators
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
ked zozenies taku, co ma 45km/h v papieroch... a ked bude zeleny blby a zhltne Ti to... 
ale ak Ti po vzore nemeckych policajtov sadne na motorku, podari sa mu 45km/h prekrocit skor, nez ju opusti ako potapac, ktory opusta plavidlo (chrbatom dozadu)
EDIT: a objem motora maximalne 50cc, aku tu podomnou spravne doplnil viper.

ale ak Ti po vzore nemeckych policajtov sadne na motorku, podari sa mu 45km/h prekrocit skor, nez ju opusti ako potapac, ktory opusta plavidlo (chrbatom dozadu)

EDIT: a objem motora maximalne 50cc, aku tu podomnou spravne doplnil viper.
Naposledy upravil/-a THeBaNDiT v So Mar 22, 2008 2:36 pm, upravené celkom 1 krát.
- viper
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Skupina AM
dvojkolesové motorové vozidlá, trojkolesové motorové vozidlá, štvorkolesové motorové vozidlá a pásové motorové vozidlá s najvyššou povolenou rýchlosťou neprevyšujúcou 45 km.h-1, s akýmkoľvek druhom pohonu a s pohonom spaľovacím motorom s objemom valcov nepresahujúcim 50 cm3 okrem bicyklov dodatočne vybavených pomocným motorčekom s pohonom spaľovacím motorom s objemom valcov nepresahujúcim 50 cm3 a s najvyššou povolenou rýchlosťou neprevyšujúcou 30 km.h-1.
dvojkolesové motorové vozidlá, trojkolesové motorové vozidlá, štvorkolesové motorové vozidlá a pásové motorové vozidlá s najvyššou povolenou rýchlosťou neprevyšujúcou 45 km.h-1, s akýmkoľvek druhom pohonu a s pohonom spaľovacím motorom s objemom valcov nepresahujúcim 50 cm3 okrem bicyklov dodatočne vybavených pomocným motorčekom s pohonom spaľovacím motorom s objemom valcov nepresahujúcim 50 cm3 a s najvyššou povolenou rýchlosťou neprevyšujúcou 30 km.h-1.
Kawasaki Versys Touring Edition

- osko
- trojkolkár
- Dátum registrácie: St Mar 12, 2008 9:13 pm
- Skúter: Yamaha Tmax 500
Skupina AM
Dvojkolesové motorové vozidlá, trojkolesové motorové vozidlá, štvorkolesové motorové vozidlá a pásové motorové vozidlá s najvyššou povolenou rýchlosťou neprevyšujúcou 45 km.h-1, s akýmkoľvek druhom pohonu a s pohonom spaľovacím motorom s objemom valcov nepresahujúcim 50 cm3 okrem bicyklov dodatočne vybavených pomocným motorčekom s pohonom spaľovacím motorom s objemom valcov nepresahujúcim 50 cm3 a s najvyššou povolenou rýchlosťou neprevyšujúcou 30 km.h-1.
Vodičské oprávnenie skupiny AM oprávňuje viesť motorové vozidlá skupiny AM, a to len na území SR.
Skupina A
Dvojkolesové vozidlá s postranným vozíkom alebo bez neho, vybavené motorom s objemom valcov presahujúcim 50 cm3, ak ide o typ spaľovacieho motora a s najvyššou povolenou rýchlosťou prevyšujúcou 45 km.h-1.
* Podskupina A1: vozidlá skupiny A s objemom valcov motora nepresahujúcim 125 cm3 a výkonom najviac 11 kW.
Vodičské oprávnenie skupiny A oprávňuje viesť motorové vozidlá skupiny A, ako aj motorové vozidlá skupiny AM a podskupiny A1. Vodičské oprávnenie podskupiny A1 oprávňuje viesť motorové vozidlá podskupiny A1, ako aj motorové vozidlá skupiny AM.
----------------------------------------------------------------
Toď vše.
Dvojkolesové motorové vozidlá, trojkolesové motorové vozidlá, štvorkolesové motorové vozidlá a pásové motorové vozidlá s najvyššou povolenou rýchlosťou neprevyšujúcou 45 km.h-1, s akýmkoľvek druhom pohonu a s pohonom spaľovacím motorom s objemom valcov nepresahujúcim 50 cm3 okrem bicyklov dodatočne vybavených pomocným motorčekom s pohonom spaľovacím motorom s objemom valcov nepresahujúcim 50 cm3 a s najvyššou povolenou rýchlosťou neprevyšujúcou 30 km.h-1.
Vodičské oprávnenie skupiny AM oprávňuje viesť motorové vozidlá skupiny AM, a to len na území SR.
Skupina A
Dvojkolesové vozidlá s postranným vozíkom alebo bez neho, vybavené motorom s objemom valcov presahujúcim 50 cm3, ak ide o typ spaľovacieho motora a s najvyššou povolenou rýchlosťou prevyšujúcou 45 km.h-1.
* Podskupina A1: vozidlá skupiny A s objemom valcov motora nepresahujúcim 125 cm3 a výkonom najviac 11 kW.
Vodičské oprávnenie skupiny A oprávňuje viesť motorové vozidlá skupiny A, ako aj motorové vozidlá skupiny AM a podskupiny A1. Vodičské oprávnenie podskupiny A1 oprávňuje viesť motorové vozidlá podskupiny A1, ako aj motorové vozidlá skupiny AM.
----------------------------------------------------------------
Toď vše.
- osko
- trojkolkár
- Dátum registrácie: St Mar 12, 2008 9:13 pm
- Skúter: Yamaha Tmax 500
Ešte som zabudol:
skupiny AM možno udeliť len osobe staršej ako 15 rokov,
podskupiny A1 a B1 možno udeliť len osobe staršej ako 16 rokov.
skupiny A na vedenie vozidla s výkonom presahujúcim 25 kW alebo s pomerom výkon/hmotnosť presahujúcim 0, 16 kW/kg alebo vozidla s postranným vozíkom s pomerom výkon/hmotnosť presahujúcim 0, 16 kW/kg možno udeliť len osobe staršej ako 21 rokov alebo osobe, ktorá spĺňa horeuvedenú podmienku.
----------------------------------------------------------------------
Yamaha Tmax,momentálne v rozklade

skupiny AM možno udeliť len osobe staršej ako 15 rokov,
podskupiny A1 a B1 možno udeliť len osobe staršej ako 16 rokov.
skupiny A na vedenie vozidla s výkonom presahujúcim 25 kW alebo s pomerom výkon/hmotnosť presahujúcim 0, 16 kW/kg alebo vozidla s postranným vozíkom s pomerom výkon/hmotnosť presahujúcim 0, 16 kW/kg možno udeliť len osobe staršej ako 21 rokov alebo osobe, ktorá spĺňa horeuvedenú podmienku.
----------------------------------------------------------------------
Yamaha Tmax,momentálne v rozklade

- viper
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Zjavne to bude problemdenis bahelka napísal:no a ked budem mat scoot 50ccm a budem tam mat 70ccm valec a pojde 120 km tak ak mi to zistia tak som v pi*i ????

Kawasaki Versys Touring Edition

- tdafo
- st. cyklista
- Dátum registrácie: So Jún 30, 2007 5:29 pm
- Skúter: Hero Puch Winner 70 AC, Italjet Dragster 50 LC, KTM SX 200 LC :p
- Kontaktovať užívateľa:
No, ked ta dostanu na radar s 120-kou ... to by som pozrel na ten pohlad policajtadenis bahelka napísal:no a ked budem mat scoot 50ccm a budem tam mat 70ccm valec a pojde 120 km tak ak mi to zistia tak som v pi*i ????

Takže Zoznam: Hero Puch Winner 70 AC, Italjet Dragster 50 LC, KTM SX 200 LC :p Vsetko original
Dragster je este v príprave 

- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
bože npolemizuj nad takýmito blbosťami ! to by si musel mať trošku iný setup aby ti to išlo 120 .... a ak by ťa namerali napr 70 a máš konštrukčnú rýchlosť 45 tak ti zoberú vodičák a papieredenis bahelka napísal:no a ked budem mat scoot 50ccm a budem tam mat 70ccm valec a pojde 120 km tak ak mi to zistia tak som v pi*i ????

podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
cize lahky motorovy tuning...neboj 120 ti nenameraju...denis bahelka napísal:pozdava sa mi aprilia sr ,rocnik 2003-2005, a chcem dat do tuningu okolo 20 000-30 000 !!!
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov