Mikiny, tricka s oblubenym heslom by SA
Moderátor: Moderators
- momoo
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... 7559#67559
doplnene obrazky na prvej strane, nahlady triciek vsetky potrebne info pre vas zajtra spracujem a postnem to sem
doplnene obrazky na prvej strane, nahlady triciek vsetky potrebne info pre vas zajtra spracujem a postnem to sem
podpis som si este nenastavil
- momoo
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
jaj boze teraz tu rieste preco komu zmizla tema, mna to tak zaujima, vidim ze nechapes preco ma motoride taku cenu a preco ja, vies ja nerobim tie tricka v naklade 500kusov, tak asi preto, ja spravim mozno 8 triciek, ja som nepovedal ze je to pevna cena, ale ako vidim precital si si "prvy prispevok a yanchiho pirspevok" som povedal ze dnes poviem presne sumy tak nepis somarinyTomino115 napísal:Ta cena za tricka nieje nejako extra vyhodna pre spotrebitela. Napr. motoride ma tricka s vysivanym napisom za 250 Sk
Ako napisal Yanchi, je zaujimave ze jeho tema zmizla...
Tot len moje nazory.
edit 25.03.08a este k tomu tie tricka sluzia ako reklama a mne toto nesluzi ako reklama
Naposledy upravil/-a momoo v Ut Mar 25, 2008 8:33 pm, upravené celkom 1 krát.
- momoo
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
takže záväzné ceny:
tricko (biele, cierne) - 350,-
mikina (biela, cierna) - 500,-
mikina + kapucna (biela cierna) - 650,-
závezne objednavky cez ICQ alebo formou SS, snazte sa napisat co najviac udajov (o co mate zaujem)
aby som este upozornil velkost mikin/triciek moze byt akakolvek, motiv-logo bude mat sirku 30cm cize dost, kto bude chciet mozem mu aj nick nazehlit
SS som odosielal na zaklade hlasovania
tricko (biele, cierne) - 350,-
mikina (biela, cierna) - 500,-
mikina + kapucna (biela cierna) - 650,-
závezne objednavky cez ICQ alebo formou SS, snazte sa napisat co najviac udajov (o co mate zaujem)
aby som este upozornil velkost mikin/triciek moze byt akakolvek, motiv-logo bude mat sirku 30cm cize dost, kto bude chciet mozem mu aj nick nazehlit
SS som odosielal na zaklade hlasovania
- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
OT premazané. riešia sa tu trička a ne zmazané príspevky, ja som moderator a ziadnu spravu som od nikoho nedostal ze mu bola vymazana nejaká tema. svoje žabo-myšie vojny si riešte cez SS a ne tu. Ja nikomu nedržím stranu ani nebudem, nadavky si odpusťte, ak si to napisete cez SS to je vaša vec ale na forum to nedavajte (yanchi)
- respectman
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 14, 2006 3:09 pm
- Skúter: Kymco CV3