Posledne 2-3 tyzdne mam problem s tym, ze skuter skratka nechyta tah... nastartuje vzdy na prvy krat, to nie je problem, ALE ako pridam tak skratka motor pridava ale akoby sa nechytal, vydava taky zvlastny prerusovany zvuk, pricom vtedy sa z vyfuku dost dymi. Potom sa ako tak rozbehne a ako tak ide a vytiahne to na tych 40 km/h, potom zas akoby nevladal. Toto robi par minut a potom akoby sa tomu motoru podarilo "vnutri nieco pretlacit" a potom uz bezi normalne. Moze to byt tym ze je motor extra studeny? lebo vzdy ho necham 2-3 minuty bezat na volnobeh az potom pridavam ..Sem tam sa stane ze po prejdeni par metrov, strati vykon a skape, po par nakopnutiach vsak ide dobre, vez problemov.
Dneska som bol kupit novu sviecku, lebo ta co tam bola tam uz bola dlho a bola nejaka zacernana, tak som ju vymenil. Startuje skvele, aj zvuk vydava trochu lepsi, ale vyssie popisovany problem sa nestratil, pricom dneska z vyfuku isiel skor modry ako sivy dym a sem tam z vyfuku aj odkvaplo nieco...
Pridavam aj ilustracne foto

Info: skusal som nastavovat bohatost zmesi, cistil som vzdcuhovy filter a ciastocne sa mi podarilo rozobrat karburator. Inak, priznam si ze na taketo veci prilis odbornik nie som, preto dakujem za kazdu dobru radu