(povolil som menit svoj hlas, ak niekto zmeni nazor

Moderátor: Moderators
a tu je clanocek o letnom case, jeho pozitivach i negativach... http://spravy.pravda.sk/v-nedelu-sa-zac ... domace_P04Dostupné informácie naznačujú, že s návrhom na zmenu času vystúpil prvý raz v roku 1784 americký štátnik Benjamin Franklin.
Práve že to vymyslel nejaký kapitalistickoimperialistický hňup v USA !!! Aby stíhali roboši pracovať na pánskom dlhšie i po nociach doma! mne to osobne vadí tá zmena a som z toho aj týždeň dva uplne mimo!!!! a že je večer dlhšie svetlo??? no a čo? ak chcem niečo stihnúť do tmy nejakú robotu tak s ňou začnem skorej nie ? volakedy to tak bolo a fungovalo to ....JAko keby bol ten čas stále posunutý tak mi to je jedno mne len vadí tá zmena 2 krát do roka.Jostobb napísal:inak nevymysleli to komunisti náhodou ? aby sme vraj ušetrili elektrickú energiu.... ja som za letný
jak dlhší??? 25hodinový??? Je to oblbovanie ludí a vymyslel to nejaký nenažratý kapitalista aby mal menšie náklady a nie aby mali obyčajní ludia dlhšie svetlo....A mne osobne ten posun vadí lebo je to skokové o hodinu.že je dlhšie svetlo večer ?V lete je aj bez toho. A vôbec ak chcem dačo stihnúť za svetla tak vstanem skorej! HOWKTHeBaNDiT napísal:ak by bolo referendum, obavam sa, ze pre letny cas by to nedopadlo dobre... velka vacsina ludi vnima letny cas zle, a to preto, lebo posunutim o hodinu dopredu sa par dni nevyspia... a su prilis kratkozraki na to, aby si uvedomili, ze letny cas im prinasa dlhsi den.