Piaggio NRG Power DT
Moderátor: Moderators
- Beella
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 31, 2008 7:24 pm
- Skúter: Piaggio NRG Power DT
- Kontaktovať užívateľa:
Piaggio NRG Power DT
Mam Piaggio NRG Power DT a chcem zvisit rychlost a newiem jake tazke mam dat valceky a ci vymenit variator...
podpis som si este nenastavil
- peter1029
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
- Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
- Kontaktovať užívateľa:
to som mal aj ja http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopic.php?t=3237 tu je o tom niečo popisané
- Beella
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 31, 2008 7:24 pm
- Skúter: Piaggio NRG Power DT
- Kontaktovať užívateľa:
Kontrastna pruzina
Pomoze mi ked vymenim kontrastnu pruzinu? Co sa stane ked dam tvrdsiu? O kolko % mam dat tvrdsiu?
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
Co si myslis ze ked je toto scooter-tuning forum tak ti tu hnd kazdy povie ako "zadarmo" zvysis maximalku a slo ti to od startu po zadnom alebo co??? JE TO SCOOTER NIE RAKETA! tak sa podla toho spravaj a nepis tu ze to vytoci 10000 no preco asi sak porozmyslam ... sry ale neznasam primitivitu, ked niekto skor pise preco mu to nejde a nepozre sa ani na sviecku ( nie tvoj pripad
)

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja by som skúšal pridávať tú tvrdosť po 5% a uvidíš ktorá zapasujeBeella napísal:Pomoze mi ked vymenim kontrastnu pruzinu? Co sa stane ked dam tvrdsiu? O kolko % mam dat tvrdsiu?

Ale zas ak nevieš súvislosti tak do toho nerýp kontrastka ovplyvňuje aj váhu valčekov vo varci......Si naštuduj najprv tu na fore čo a ako ... je tu toho kopec nečakaj že ti dá dakto radu hneď od stola a bude to Ok... Tuning to je laborovanie.A tú prvú vetu ber podla tých smajlov....

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.