Matica na variatory- nutne to potrebujem
Moderátor: Moderators
- missko_234
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Nov 13, 2007 10:24 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Matica na variatory- nutne to potrebujem
cavte. prosim vas neviete niekto ako sa da povolit ta matica, co je pred variatorom ? tu je aj obrazok. Dakujem 

podpis som si este nenastavil
- missko_234
- trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
nebude to vadit hadam neni to tak narocne na vyvazenie ani tak vela sa ti neodtrhlo ... ked to postrebujes surne tak skus dat dole rduhu stranu a povolit to oproti zapalku... mozno povoli toto mozno zapalko.. ak zapalko tak nefa lebo oni sa dotahuju proti sebe cize to jednoducho podrzis a dotiahnes... ja som to povolil tak ze som supol velky gola nadstavec pri tie rebierka aby sa to zaprelo o blok motora a dalsou 17tkou golou som povolil vario v pohode
... ak si to tak uz neskusal a neodlomil si tak ten kusok... ale ak nie tak skus 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- missko_234
- trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
- missko_234
- trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
mas tam este restrikciu?
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- missko_234
- trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
vcera som s VLADYM (este raz dakujem) riesil tento isty problem, lebo som sa to snazil povolit a zlomil som ju tiez, ale viac. On mal pripravok na zadrzanie tej zliatinovej vrtulky na chladenie, ale mal aj nieco na sposob pneumatickej pistole, ale bolo to na akumulator a kupil top v Tescu (nie je to klasicky akumulatorovy skrutkovac alebo vrtacka) a s tym to povolil hned, za sekundu a vrtulka sa vymenila
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Pred robotou si treba vždy najprv troška premyslieť čo a ako... čo myslíš načo sú na tej remenici tie náliatky čo som označil ?? podla mňa sa to má za ne zablokovať a nie že vrazím dakam niečo (elektikársky šroubovák) snáď to povolím..a ak nie kúpim novú remenicu . Inak zas tak moc sa nestalo už som videl aj horšie vylomeniny

Môže ale aj nemusí..ak vzadu remenica nepustí remeň viac dolu tak nič nebude žiadny nárast rýchlosti....ale skúsiť treba.Inak tie matice na varcoch sú hlavne z fabriky doťahované dosť nafest ja som na mojom musel dať na prstencový klúč ešte kus trubky cca 50cm aby som to povolil... to som ešte nemal ten Akuuťahovákpovolovák.missko_234 napísal:ale trocha sa mi zvysi maximalna rychlost, ked dam tu podlozku prec, vsak ?

Naposledy upravil/-a VLADY v Št Apr 03, 2008 10:48 am, upravené celkom 1 krát.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
Kamarat povoloval na crosske sekundar.. a mal tam nadstavec a ece metrovu tyc a nepovolil to ... musel to dat znamemu nahriat a pneumatickou pistolou povolit
ale toto je vario nemusis sa bat
:) existuju aj origo drziaky ale myslim ze keby mas taky platik zeleza a das tam styri sroby ako 2 na varec a 2 do bloku mozno by to tiez slo

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
No ten pripravok nasrobujem do spodnych dier co su na kryt variatoru.....a tie 3 zuby mi presne zapasuju do toho ozubeneho kolesa co je na startovanie.....je to uplne fixovane.....ani sa to nepohne....takze matku uvolnim uplne bez problemu....peter1029 napísal:aj ja to mam hned pri matke, a ako to presne funguje, ten tvoj prípravok, lebo som teraz aj 5x skúšal valčeky a ja som to ozubené koleso zastavoval remeňom z auta, aj to ide, tie zuby zapasujes do remenice a povolíš to?
- missko_234
- trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Vylom taký istý kúsok aj oproti aby si to mal vyvážené ....
...ale v podstate to je dosť malý priemer a na takú malú hmotu ktorá tam teraz chýba to nemôže robiť nevyváženosť ktorá by ohrozila napríklad ložiská na klukovke...Takže kašli na to a voz sa ! Ale ak si to chcel rozobrať a ešte sa ti to nepodarilo tak Ťa to aj tak čaká....

...ale v podstate to je dosť malý priemer a na takú malú hmotu ktorá tam teraz chýba to nemôže robiť nevyváženosť ktorá by ohrozila napríklad ložiská na klukovke...Takže kašli na to a voz sa ! Ale ak si to chcel rozobrať a ešte sa ti to nepodarilo tak Ťa to aj tak čaká....

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!