Aprilia SR by iwinko1
Moderátor: Moderators
theruck - pruzina dole preto aby som ju pak mohol dat nastriekat a vypalit
FoXiK - mas z casti pravdu
momoo - sak vies o com vravim a uz mam secky mensie porobene, len to treba este nalakovat, vacsie plasty su hudbou buduceho tyzdna ak sa mi to podari, foto az vo finale
a stale nevim ako dat te kola, nejake napady?
FoXiK - mas z casti pravdu
momoo - sak vies o com vravim a uz mam secky mensie porobene, len to treba este nalakovat, vacsie plasty su hudbou buduceho tyzdna ak sa mi to podari, foto az vo finale

a stale nevim ako dat te kola, nejake napady?
noo takze dnes troska zaktualizujem moj skutrik, momoo uz vie o co sa jedna a preco mi to vsetko tak dlho trva
jedna vec je ze cakam veci na motor a podobne a druha ze robim vsetky plasty, moja buduca farba skutra sa vlastne ani neda opisat ci to bude cierna alebo siva, kedze vsetky plasty budu carbonove, chcel som to udrzat co najviac v tajnosti ale pravdepodobne sa skuter preda a a pak by uz bolo neskoro, takze pripajam par foto pre ilustraciu
samozrejme nieje to este nalakovane tak to nieje az take efektne, bud sa k tmou dostanem cez tyzden alebo sa zahlasim s novy skutrom
a dufam ze sa to niekomu bude pacit, fotiek je len par, ostatok pak snad dodam a este mi ostava urobit prednu masku a zadny cely plast lebo je tam najviac zahybov a najviac roboty, onjoy it

- Inscene
- skútrista
- Dátum registrácie: Št Feb 22, 2007 11:50 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
vies co ja vazne nemam cas sa s tym hrat aby som robil formy a neviem co ked by som toho predal aj tak max 3 kusy ..momoo napísal:ahaa niekto tu da foto karbonu a inscene je muudry, hlavna vec ze par mesiacov dozadu nasluboval blatniky a ja neviem co s karbonu .. kde to vsetko je?
potiahnut carbonom nieje tazke ale je to piplacka aby to vyzeralo dobre

ale good luck
podpis som si este nenastavil