bud ti to pojde lepsie alebo horsie...zalezi ci mas teraz akurat alebo moc lahke...co to spravi uvidis ked to spravis...mi nevieme co tam mas za upravy
Mám tam valec POLINI 70, výfuk Gianelli Etra – arox a variator polini. Maximálka je okolo 95 km/h. No tak ked pridam na plny plyn tak do 40 taha tak jak nic aj potom este ale uz nie az tak....a pri rozjazde potrebujem dost vela otacok aby som sa pohol.....(ale zase nie az tolko vela )
no tak valceky su este celkom v pohode len asi 2 su trosicku zodrate ale to ledva, ze zbadat.... inac som myslel to, ze ked sa pohynam tak do 40 ma velmy dobre zrychlenie len uz potom dajako spomali...
dost otacok aby si sa pohol: mas tam ladak takze mas tvrdsie pruzinky ako seria a musis to iac vytocit...ak by si dal meksie tak par metrov to bude lenive a potom zrazu vystreli...ked das tahsie valceky by som povedal ze to bude este lenivejsie...ladil si si to sam?
alci pocuj ked dam tie modre maksie pruzinky co som k tej spojke mal a dam asi 5g valceky to by mohlo byt o.k nie? teda slo mi o tu gramaz valcekov... lahsie by som uz asi nedaval ze
FoXiK napísal:alci pocuj ked dam tie modre maksie pruzinky co som k tej spojke mal a dam asi 5g valceky to by mohlo byt o.k nie? teda slo mi o tu gramaz valcekov... lahsie by som uz asi nedaval ze