kam mam umistnit strobaak
Moderátor: Moderators
kam mam umistnit strobaak
prosiim was kde lepsie vyzera strobak na ake misto by som ho mal upevnit aby to dobre vyzeralo dakujem
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
pod vidlu predneho kola a podla toho hlavne aky mas stroj tak asi pod zadne sedadlo .. cize nad koleso .. ale ak mas jeden tak asi bud pri motor alebo na spodok klasicky
ja mam ale jeden mi praskol tak som objednal nowe

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
ty si kupil ani nevies co? ani nevies ako to vyzera ked pises ze stavane? a akym stahovakom??? to co je
inak geetee v podpise ma aky ma scoot ale tak no opta sa odpowedal som aj ked to ani doma ece nema ale sak jeho bordel

inak geetee v podpise ma aky ma scoot ale tak no opta sa odpowedal som aj ked to ani doma ece nema ale sak jeho bordel

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Prečo nemá byť na očiach??? kvôli flojdom pri cestnej kontrole??? ak Ťa uvidia že svietiš tak už je to jedno ..nie? máme to bežne viacmenej viditelne tie vypínače a NO problém. Ale dobre je ho dať nejak tak aby do neho netiekla voda pri daždi...
A vôbec nikde nieje napísané že nemôžeš mať namontované neóny alebo strobáky na scootri..ide len o to že ich nesmieš použiť pri jazde .... na dvore doma ich môžeš zapnúť kedykolvek....

A vôbec nikde nieje napísané že nemôžeš mať namontované neóny alebo strobáky na scootri..ide len o to že ich nesmieš použiť pri jazde .... na dvore doma ich môžeš zapnúť kedykolvek....

Naposledy upravil/-a VLADY v Pi Apr 18, 2008 10:37 am, upravené celkom 1 krát.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
moe_74 napísal:nie nejde o fizlov skor ide o to ze nechcem robit diery do plastov ale uz nad niecom uvazujem
Ak tak ..tak potom si kup vypínač taký čo sa dáva priamo na kábel pri nočných lampách na 230V a niekde si to prilep lepiacou páskou..bude to estetické a aj to dáš lahko dole... jaký je problém ak zrušíš neony alebo strobáky že tam ten vypínač ostane nevyužitý??? necháš ho tam strčený v tej diere...J a som tak umiestnil na scooter už 3 vypínače a nemám pocit že by som nejak scooter znehodnotil....samozrejme treba to spraviť seriózne a premyslieť vhodné miesto a radšej dvakrát merať ako raz zle rezať a vŕtať....

[/img]

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!