Som tu novy a dozvedel som sa tu dost uzitocnych veci.Kedze ma uz omrzelo cestovat preplnenymi busmi tak si v piatok planujem osedlat uplne novy Keeway Matrix 50, nikdy som predtym ziadny scooter nemal a chcem poprosit o radu ako sa spravat k mojmu novemu sipu. Co sa nesmie zanedbat pri zabehu a podobne...
Novy Keeway Matrix
Moderátor: Moderators
- Lapko
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Ut Apr 08, 2008 7:40 pm
- Skúter: Suzuki Burgman 400 K7 / Suzuki V-Strom 650 K7
Novy Keeway Matrix
Zdravim vsetkych.
Som tu novy a dozvedel som sa tu dost uzitocnych veci.Kedze ma uz omrzelo cestovat preplnenymi busmi tak si v piatok planujem osedlat uplne novy Keeway Matrix 50, nikdy som predtym ziadny scooter nemal a chcem poprosit o radu ako sa spravat k mojmu novemu sipu. Co sa nesmie zanedbat pri zabehu a podobne...
dik 
- matio
- st. skútrista

- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
co znamena novy pre teba a preco ho predavas, ked je novy?mino2 napísal:Ste mohli zobrať moj nový Matrix 150 za cenu 50-ky.
to Lapko: tak nezabudni navstevovat servisne prehliadky podla servisnej knizky, inak prides o zaruku. Kontroluj si olej, sem tam dolej benzin a treba kontrolovat matky. Nove ci uz skutre alebo auta maju niekde volu, takze co to treba podotahovat. Take veci ako spz a poistku, to ti snad uz nemusim vraviet.
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ako kde ... PZP je individuálne kolko si kde vyboxuješ cca 1000,-obehaj všetky poisťovne aj na Nete majú stránky a rozdiely sú dosť markantné!!!!....a Eč a prihlásenie tuším 1500,-??? nazabudni naprv PZP a potom k zeleným prihlásiť..bez PZP to neprihlásiš ...ja len by si vedel a aby si sa náhodou neprehnal zbytočne... 
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
- viper
- motorkár

- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Ja som dnes poistoval v Generali za 676Sk ,poistne krytie na 60milionov.Lapko napísal:No a to je druha vec co sa chcem opytat. Viete mi niekto povedat co stoja SPZ a poistka a kde je najvyhodnejsia. Kolko platite vy za 50-tky ?
porovnenie PZP www.netfinancie.sk
Kawasaki Versys Touring Edition

- kukolarik
- moderátor

- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Nechem byt hnusny ci drzi ci zbytocne mudry, ale najprv sa nauc na nom jazdit, potom tunit. Priama odpoved na tvoju priamu otazku je:Lapko napísal:co je mozne spravit okrem toho odblokovania ktore aj tak spravia v servise ?
este je mozne si poriadne rozbit (nielen) hubu na betone...
Vsetkym tym chcem povedat, ze to nepodcenuj, vzdy prilba a bunda... Hlavne prvych par tisic km davaj veslky pozor a precitaj si clanky, ako bezpecne jazdit, precitaj si nehody, ktore sa stali, pouc sa z nich a bdeme spolu dlho jazdit... btw tieto clanky su na www.motoride.sk
podpis som si este nenastavil
- viper
- motorkár

- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Ak mas prevozne znacky s poistenim,tak problem nemas.Ak mas poistku na zaklade cisla ramu tak by tiez nemal byt problem.Ale neviem co ukazes pri kontrole policajtom namiesto technicaku.Lapko napísal:Ale ci mozem jazdit napr cez vikend bez znaciek ked som ho kupil v piatok ? Moze stym byt problem u panov prislusnikov keby ma zastavia ?
Kawasaki Versys Touring Edition