toto sa mi moc nelúbi

ale ja by som dal také malé slzišky ak kúpim také , tak sem

Moderátor: Moderators
chlapec, ides na to zle, halogen ti bez paraboli bude svietit kade tade a aj to zle, a to svetlo s tej ziarovky osvetli komplet celu parabolu, takze ti bude svietit cele svetlo, a preco by malo bit s vonkajsej strany? vid Ford focus.... alebo aj kopa inych aut.FoXiK napísal:no lenze smerovky musia byt na vonkajsiej strane a hento je len blba fotka neboj ver mi ze sa vojdu![]()
myslim ze je tam dost miesta este na tu resp. malu diodu ( aj ked kupim 10mm-vu ) tak aj to sklo je ece dost vypukle
ihla a triska vplivaju na seba tak ze ked pod plnym kotlom je zmes dobra a na volnobehu chudobna tak potrebujes zdvihnut ihlu ab t pustalo viac benzinu pri privretom supatku a tak ostatne pripady, snad si to pochopil.FoXiK napísal:Ece ma trapi jedna vec.. a to je zmes.. Pretoze mi to dost papa tak som dal dole sviecku kukam ze no cierna.. vymenil som trysku z tych 95 na 80 a ide to o.k. asi aj lepsieIHLU mam tak ze ta segerka je uplne navrchu cize ihla je dolu... Ako na seba vobec vplyva ihla a tryska??? teda aky v tom je nepomer ( napr. ked dam vacsiu trysku ze si moze ist ihla hore alebo ci to na seba nejak vplyva ?? ) a teraz s tou 80tkou tryskou je Polka sviecky cierna a polka biela ...
![]()
sam som na to kukal jak puk.. ani taka ani taka... ked budemmat cas spravim aj foto .. ale cim to je ze je polka biela a polka cierna /??