štarter
Moderátor: Moderators
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
No vidíš a totok som nigdy nevedel ako ten krpec krpatý vystrkuje ten pastorok ja som myslel že len tak po tých šikmích drážkach zotrvačnosťou...Je tam normálne cievka jak v autoštartéri lebo mne sa zdal ten štarter len ako valcový motor. ešte by sa to mohlo vystrkovať tak že by tam tá kotva chodila celá hore dole že by bola na dlhšej oske... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ja s mojim kitom absolutne v pohode nastartujem - baterku mam 5tku
kamosovi co som robil tu apriliu rally ac tak on ma baterku 4ku ale ked pridem po tyzdni k tomu tak to velice tazko so starterom natocim... ked sa to zohreje uz lahsie ale ajtak citit ze to nieje ono...
ked das von sviecku a skusis to pretocit so starterom len tak a pojde ti lahko tak je jasne ze to je tym kitom
kamosovi co som robil tu apriliu rally ac tak on ma baterku 4ku ale ked pridem po tyzdni k tomu tak to velice tazko so starterom natocim... ked sa to zohreje uz lahsie ale ajtak citit ze to nieje ono...
ked das von sviecku a skusis to pretocit so starterom len tak a pojde ti lahko tak je jasne ze to je tym kitom
skus to za jazdy ako ja vymenil som sviecku a bola tenka nedal som tam plast a isiel som to odskusat a zrazu za jazdy prestal tahat pozrem dole a co nevidim vypadla mi fajka zo sviecky nuz tak ze hu dam naspet to ti bol rev vsetci ludia na chodnikoch sa otocilimanasml napísal:no tak tomu ver ze z holou rukou to je sleha...mna to koplo a mal som dost po celej ruke mi to prebehlo..