doladovanie

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
193patrick

doladovanie

#1 Príspevok od užívateľa 193patrick » St Apr 16, 2008 6:40 pm

ahojte kolegovia mal by som na vas taku otaazku kuupil som si no objednal som si kontrasnu pruzinu o 60% silnejsiu nez normalnu a objednal som si aj vsetky tvrdosti spojkovych pruziniek newiete mi pomoct asik ktoru by som mal dat ako pru aku tvrdost pruziniek???jemnu, strednu, tvrdsiu......diky kolegovia mozno mi ulahcite praacu :wink:

Užívateľov profilový obrázok
FoXiK
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
Skúter: Yamaha Slider
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa FoXiK » St Apr 16, 2008 6:46 pm

podla toho ako sa chces rozbiehat a aky mas setup... tvrde ti budu dobre ale pri silnejsom motore ti jemne spravia to ze ti to pojde hned na zadne proste sa to hned zacne brat.. je to len o tom kedy zacne zaberat spojka ty kolega :roll:
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

193patrick

#3 Príspevok od užívateľa 193patrick » St Apr 16, 2008 6:57 pm

:lol: dikes..............aaaaa........nezmeni mi to volaco na vykone lebo teraz slope ako svina len rozbeh je myzerny ze do kopca dvaja ziadna sanca

FoXiK
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
Skúter: Yamaha Slider
Kontaktovať užívateľa:

#4 Príspevok od užívateľa FoXiK » St Apr 16, 2008 7:06 pm

no sak podla mna nie lebo sak sa ti hned otvori cize ak mas vykon ta to potiahne :wink:
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

193patrick

#5 Príspevok od užívateľa 193patrick » St Apr 16, 2008 7:15 pm

no ok teda uvidiime snad sa uz budem vediet pohnut do kopca a pojde mi skuter ako za starych casoch

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#6 Príspevok od užívateľa theruck » Št Apr 17, 2008 10:41 am

foxik ti to napisal presne naopak
ked das najmaksie tak sa nerozbehnes do kopca uz vobec. otazne je ake pruzinky si si objednal lebo aj tie najmaksie mozu byt tvrdise jak tie seriove takze vtedy by sa ti to zlepsilo.
musis docielit aby ti spojka zapla v takych otackach kedy ma motor uz dostatocny vykon na to aby si sa robehol tak ako to chces. vacsinou je to tak ze to chces neskor lebov nizkych otackach motor este nema na ten rozbeh vykon. do mesta pre zeny to staci ale ak chces viac musis to posunut hore.
a naco si si kupoval kontrastku? vsetko si rozladis a budes tu potom vyplakavat

Bobo
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
Skúter: BMW R 1200 RT

#7 Príspevok od užívateľa Bobo » Št Apr 17, 2008 1:42 pm

CPI OLIVER SPORT, 50ccm , Vyfuk: gianelli extra chrom, hudba v kufri, podsvietenie a cervena parkovacka, max speed 115km/h, spojkove pruziny modre, kontrasna pruzina 60% tvrdsia mensie upravy na karoseri a este pojdu strobaky

Nemal by si miesto pokusmi s pružinami radšej opraviť tacho ? :shock:
KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#8 Príspevok od užívateľa VLADY » Št Apr 17, 2008 3:04 pm

Ja sa nad podobným už ani nevzrušujem.... :P Len nechápem že môže byť dakto taký neobjektívny a merať dole kopcom z vetrom od chrbta na tacháči ktorý kecá o 15 až 20 viacej.... :cry: :)
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

193patrick

#9 Príspevok od užívateľa 193patrick » Št Apr 17, 2008 6:05 pm

neboj netlaci bo je to 50ccm prerobena na 70ccm len mam j.. variator od havarky :wink:

193patrick

#10 Príspevok od užívateľa 193patrick » Št Apr 17, 2008 6:13 pm

a naco si si kupoval kontrastku? vsetko si rozladis a budes tu potom vyplakavat[/quote]
thakze ked ju tam j.. vsetko pokaslem?????lebo jeden v jamahe mi vravil ze mi to vraj pomoze tak vraviis ze ju tam radsej nemaam daavat???kedy sa tam dava teda ta ´silnejsia kontrasna

optik
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
Kontaktovať užívateľa:

#11 Príspevok od užívateľa optik » Št Apr 17, 2008 8:26 pm

pocuj 193patrick nechcem byt na teba zly, ale skus si pozriet nejaky clanok o tom ako funguje tvoj scooter naprikald na tejto adrese http://www.scooter-tuning.sk/aknt.htm alebo tejto http://www.scootland.cz/scooter-tuning-jaknato/ a potom chvilku porozmyslaj nad tym co si precital a az potom sa pytaj na sprostosti... vies lebo sa tu na fore najde "jeden" co ti povie jedno a "druhy" co ti povie druhe a co urobis potom?
podpis som si este nenastavil

193patrick

#12 Príspevok od užívateľa 193patrick » Ne Apr 20, 2008 9:07 pm

optik napísal:pocuj 193patrick nechcem byt na teba zly, ale skus si pozriet nejaky clanok o tom ako funguje tvoj scooter naprikald na tejto adrese http://www.scooter-tuning.sk/aknt.htm alebo tejto http://www.scootland.cz/scooter-tuning-jaknato/ a potom chvilku porozmyslaj nad tym co si precital a az potom sa pytaj na sprostosti... vies lebo sa tu na fore najde "jeden" co ti povie jedno a "druhy" co ti povie druhe a co urobis potom?
okiiis diki kuknem si to

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"