Aky olej a kde ho zohnať!
Moderátor: Moderators
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
a administrator zabudol napisat nieco v zmysle, ze si na fore vitany, tak to za neho doplnim: "Vitaj, a nech Ti forum sluzi na ziskanie vela potrebnych a uzitocnych informacii... najma za pouzitia funkcie Hľadať." (to najma dobuducna a v inych pripadoch) 

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Vitaj a zbytočne nestresuj...tie špecifikácie čo si napísal sú výkonnostné a nemal by si tam naliať horší olej ako je predpísaný...a je jedno akú značku si vyberieš...aká sa Ti lúbi....Na každej flaške to je napísané akú má ten ktorý olej triedu a ešte aj ak sa Ti nechce to čítať z flaše nájdeš tu na Nete stránky výrobcov olejov alebo predajcov a ku každému oleju popis a si vyberieš a potom len kúpiš.... Ja kupujem pokaždé inú značku oleja a jazdím uplne v pohode...a nezistil som rozdiel že tá alebo hentá značka je lepšia ...motor ide furt rovnako či som tam dal Shell Castrol alebo Mobil.... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
privitanie do fora dostane kazdy mailom. ale ak to chces zakazdym robit este raz extra tak uz ti zostava zhruba 800 privitaniTHeBaNDiT napísal:a administrator zabudol napisat nieco v zmysle, ze si na fore vitany, tak to za neho doplnim: "Vitaj, a nech Ti forum sluzi na ziskanie vela potrebnych a uzitocnych informacii... najma za pouzitia funkcie Hľadať." (to najma dobuducna a v inych pripadoch)
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
ja som len chcel povedat tolko, ze netreba ist na noveho uzivatela hned tak zhurta a prisne, aby sa vobec este vratil...theruck napísal:privitanie do fora dostane kazdy mailom. ale ak to chces zakazdym robit este raz extra tak uz ti zostava zhruba 800 privitaniTHeBaNDiT napísal:a administrator zabudol napisat nieco v zmysle, ze si na fore vitany, tak to za neho doplnim: "Vitaj, a nech Ti forum sluzi na ziskanie vela potrebnych a uzitocnych informacii... najma za pouzitia funkcie Hľadať." (to najma dobuducna a v inych pripadoch)

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Jáj....Tak OK.
čím viac toho prečítaš tým viac sa dozvieš a nebudeš sa musieť pýtať na všelijaké prkotinky tak jak to tu potom poniektorí borci predvádzajú ...a ak sa im dačo napíše len nejaké upozornenie tak sa ešte aj napaprčia a odujú že čo ich kto poučuje že oni sa len chceli dozvedieť... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!