LOUIS 3.5.2008 - sobota
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
LOUIS 3.5.2008 - sobota
Takze maly nakup v Lujze sa chysta...
V sobotu...
Stretneme sa predbezne o 13:00 na hranicnom prechode BERG.
Koho cakat?
V sobotu...
Stretneme sa predbezne o 13:00 na hranicnom prechode BERG.
Koho cakat?
Naposledy upravil/-a kukolarik v St Apr 30, 2008 9:30 pm, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
ja chcem toho dost kupit, takze by ma potesila aj zakaznicka karta, ale hlavne ma potesi niekoho kufrik na skutri, kto mito vezme domov... aj kufrik chcem, takze tak...Bacil-BA napísal:Ja aj hej, nemám tam síce moc čo kupovať, ale aspoň sa preveziem (a mám zákaznícku Louis kartu, ak by bola nejaká akcia -15%).
podpis som si este nenastavil
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
aha to som si asi nevsimol, ja som si kupoval tasku v louise a boli tak v strede nalavo.
do bikers centra som chcel ist dnes, ale tu burku som radsej preckal na zahrade a domov som sa dostal az o siestej, takze som nestihol...
najprv musim zistit aku platnu dam na moj skuter, lebo tie 4 diery su tam nejak divne a co som kukal platne tak asi ziadna by tam nesedela
chcel by som platnu monokey a kufor asi givi v 46, aj ked neviem ci to nebude moc velke a neviem si predstavit ako idem medzi autami v zapche s bradavicou na prdeli, bojim sa ze kufrom zavadim o spataky aut
nemate s tym problem?
do bikers centra som chcel ist dnes, ale tu burku som radsej preckal na zahrade a domov som sa dostal az o siestej, takze som nestihol...
najprv musim zistit aku platnu dam na moj skuter, lebo tie 4 diery su tam nejak divne a co som kukal platne tak asi ziadna by tam nesedela

chcel by som platnu monokey a kufor asi givi v 46, aj ked neviem ci to nebude moc velke a neviem si predstavit ako idem medzi autami v zapche s bradavicou na prdeli, bojim sa ze kufrom zavadim o spataky aut

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja občas do mojeho naložím 5-6 kilo nákupu a nemám s tým zatial problém.. monokey má akurát kovový ten výstupok do ktorého zapadne tá kovová západka čo je na kufri a má inak spravené drážky a uchytenie aj v prednej časti kufra ale nezdá sa mi že by to malo byť nejak viac odolné alebo pevnejšie...asi je to len odolnejšie pri častom skladaní a nasadzovaní kufra....A samozrejme platňa má iný tvar je hranatejšia je celkovo robustnejšia a robená na väčšie a ťažšie kufre. 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
myslim ze jeden je na rovnakej ulici ako fun louis...ale neni problem to supnut do GPS a daju sa obehat vsetky obchody...
inak k tomu kufru, musim si objednat specialny adapter na moj skuter, lebo tu univerzalnu platnu monolock tam nedam, drzalo by to iba na 2 sroboch zo 4...tak budem kupovat platnu a adpaterom za 2 litre a kupim uz rovno kufor givi v46
inak k tomu kufru, musim si objednat specialny adapter na moj skuter, lebo tu univerzalnu platnu monolock tam nedam, drzalo by to iba na 2 sroboch zo 4...tak budem kupovat platnu a adpaterom za 2 litre a kupim uz rovno kufor givi v46