KEEWAY MATRIX 50 RACING SPORT 07
Moderátor: Moderators
- nemmo2
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: St Apr 23, 2008 8:54 pm
- Skúter: neuvedený
KEEWAY MATRIX 50 RACING SPORT 07
cawte,,chcem sa opytat mas este zablokovany keeway matrix,,kazdu chvilu si to chcem dat odblokovat ,,len chcem vediet ze co mam od toho ocakavat kolko to asi pojde ,,ci sa nejak zmeni zrychlenie a tak.?,,,,,ece chem vediet ci je to jedno ci si to odblokujem po par kilometroch alebo je lepsie mat najazdenych aspon 1500 km,,aby sa to odblokvalo
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: KEEWAY MATRIX 50 RACING SPORT 07
to mas jednonemmo2 napísal:cawte,,chcem sa opytat mas este zablokovany keeway matrix,,kazdu chvilu si to chcem dat odblokovat ,,len chcem vediet ze co mam od toho ocakavat kolko to asi pojde ,,ci sa nejak zmeni zrychlenie a tak.?,,,,,ece chem vediet ci je to jedno ci si to odblokujem po par kilometroch alebo je lepsie mat najazdenych aspon 1500 km,,aby sa to odblokvalo
podpis som si este nenastavil
- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
keway
chod do servisu oni ti to urobia..ja som to dal odblokovat pri 5000km ..to bolo ked som kupoval...ten skuter nebol nic robeny a tak som to dal do yamahy...a zdalo sa mi ze akceleracia bola ta ista,ale na maximalke pridalo..ne moc ale pridalo....pohraj sa s variom spojkou ak ces akceleraciu..a popripade vyfuk ako sa tu vyjadrili...
- Quiksilver
- st. skútrista
keway
daj to urobit...uvidis na cas budes spokojny....a potom ta bude tahat viac a viac robit....
odblokuju ti to v servise tam ti daju kratse koleno a vymena valceky sa mi zda. Potom to obrusia kruzok na variatori a to je vsecko nechas tam cez 2 litre a si spokojny ked ti to pojde 65 po rovinke ,asi tak to bolo umna no mne to nechceli spravit az po 1000km a bude to aj odaco zivsie ale necakaj odtoho zazraky
- Quiksilver
- st. skútrista
mne iba odrezali koleno nic viac nerobili a zadarmo....hehe..sokolino napísal:odblokuju ti to v servise tam ti daju kratse koleno a vymena valceky sa mi zda. Potom to obrusia kruzok na variatori a to je vsecko nechas tam cez 2 litre a si spokojny ked ti to pojde 65 po rovinke ,asi tak to bolo umna no mne to nechceli spravit az po 1000km a bude to aj odaco zivsie ale necakaj odtoho zazraky
mne iba odrezali koleno nic viac nerobili a zadarmo....hehe..[/quote]
mne nemali co odrezat lebo tam je koleno take vysunute a potom by tam museli nadvarat medzikus tak myslim ze jednoduchse bolo dat druhe kratse koleno aj ked ten co my to robil mi pripadal ako keby to tam prvi krat menil daky fuser zato aj chalan by sa mal dohodnut z geetem nech mu posle iba koleno a spravi si to aj doma sam a podstatne lacnejse
mne nemali co odrezat lebo tam je koleno take vysunute a potom by tam museli nadvarat medzikus tak myslim ze jednoduchse bolo dat druhe kratse koleno aj ked ten co my to robil mi pripadal ako keby to tam prvi krat menil daky fuser zato aj chalan by sa mal dohodnut z geetem nech mu posle iba koleno a spravi si to aj doma sam a podstatne lacnejse