G - no treba troska detailnejsie robit, nemozem to mat haky baky
Aprilia SR by iwinko1
Moderátor: Moderators
-
iwinko1
-
iwinko1
- FoXiK
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
Kebyze je dlhsi tak ho kupim .. ale musel by som kupovat ece aj podlozku lebo by mi bol kratky
... Ale inak fanovo to vyzera
WAA... parada
vazne... tu foliu mam doma len striebornu 
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- Quiksilver
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
- Skúter: neuvedený
srka
pocuj aka kombinacia farieb tam bude????lebo ta ruzova sa mi moc lubi tam...juj
podpis som si este nenastavil
-
iwinko1
- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
ty mas ale ja nemam
lenze ja mam az nejakych 345 dlhy tlmic alebo nieco tak okolo uz nevem
takze preto teraz nemam podlozku ale keby cem menit tlmic musim dat lebo by som bol jak na harleyke 
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
No sak mam dlhy lenze nasava vzduch.. cize je off. aj ked som rad lebo chodim aj tak sam vacsinou .. no a tak na nase slovenske cesty to je len dobre
ked je to makke ale ze keby berem ten tvoj tak by som musel dat podlozku aby to bolo take ako ted 
-
iwinko1
-
iwinko1
foto z vcera
neska dufam pokracujem, ale je neskutocne ked si objednas original diel a nepasuje, ako aj medzikus k tomuto kotucu, musel som ho este dorabat a zbrusovat z neho, otras, clovek by si myslel ze hop klobaska zjem ta a mam to nahodene, ale uz je dobre
jedna sa samozrejme o nahrubo nahodene, este nova guma, pak nove lemy a az pak to bude finalove, enjoy

-
iwinko1
weeej, a som tu zas s par vecickami 
vycalunil som vnutro kufra, posobi to podla mna lepsim dojmom ako hnusna poskriabana umelina
ci sa mylim?? stalo ma to asik 150,- a pol hodky roboty

nalakoval som par plastov ale stale to nieje ono, no uz mi to nevadi takze mensie kazy tam isto budu

a takto tedka vyzera moj ňufo
he, zajtra snad nove gumy, lemy na kola a odvzdusnena predna brzda

vycalunil som vnutro kufra, posobi to podla mna lepsim dojmom ako hnusna poskriabana umelina

nalakoval som par plastov ale stale to nieje ono, no uz mi to nevadi takze mensie kazy tam isto budu

a takto tedka vyzera moj ňufo

-
iwinko1
-
iwinko1