OLOVNATY BENZIN
Moderátor: Moderators
- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
no shelka sa na teba vykašle .... určite ... oni ti akurát tak preplatia ten Benzín alebo naftu alebo čo si to natankoval a ak by to dali na analýzu tak by určite zistili že si to pretočil a že to nebolo chybou benzínu alebo čohoo ... takže shelka ťa pošle kade ľahšie ... no a už len v do servisu sa sťažovať ale im nevrav že si išel dole kopcom plný kutáč ... povec že si išiel po rovinke plný a že zrazu ti to zdochlo ... toto by sa ti možno mohlo ujať 

podpis som si este nenastavil
- Bobo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
- Skúter: BMW R 1200 RT
Nie som si istý, či naliatie nafty s petrolejom do skútra môže spôsobiť roztrhnutie valca. Skôr by som to videl tak, že si ho odfajčil tým zjazdom na plný kotol. Ale to si musel počuť a aj pocítiť. Taká hudba do sluchátiek je veľmi dobrá vec.....
PS: Chcel by som vidieť, ako si išiel 10km rýchlosťou s polcentimetrovou fugou na valci. To by si už ani nenakopol. Aspoň tu netrep blbosti a povedz rovno, že si to odfajčil.
PS: Chcel by som vidieť, ako si išiel 10km rýchlosťou s polcentimetrovou fugou na valci. To by si už ani nenakopol. Aspoň tu netrep blbosti a povedz rovno, že si to odfajčil.
KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT
- Bobo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
- Skúter: BMW R 1200 RT
theruck napísal:a zajtra napise ze tu dieru mu tam spravil pumpar na OMV zbijackou ked si pomylil hadicu na polievanie s vysavacom

Tuším to bolo na na Motoride. Jeden típek písal, ako mu ukradli na pumpe pokým platil fungl nového Gold Winga, lebo vraj nechal v zápalku kľúče. Bola z toho celkom obsiahla diskusia, až sa to dostalo tak ďaleko, že keď mal napísať ŠPZ, tak tam dal jednu značku zo ZA. Lenže ho chlapci odhalili, lebo tá značka bola zo Š Favorit. A bolo po vymyslenej téme. To len tak na okraj

KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
chlapci trosku spolupratricnosti by som ocakaval od vas .. ak si aj prikraslil, tak ja mu verim, stava sa to celkom casto, ze namiesot benzinu tecie nafta, stalo sa to aj v ziline na pumpe pri hypertescu a tiez museli zacvakat opravy ... keby sa to stalo vam, tak ste neni taki vyrehotani a istotne pi..jete ako chore vrany na sku..eny system. berte to tak, ze nalial naftu a vdaka tomu pridrel, ci uz tam bol aj nejaky kopec alebo nie. a ak by mu to shelka nepreplatila, da ich na sud, sice bude cakat zo tri roky, kym sa to poriesi, ale nakoniec prachy dostane.
podpis som si este nenastavil