Novy Keeway Matrix
Moderátor: Moderators
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
ked budes jazdit 40km/h tak budes mat aj spotrebu 2l...Lapko napísal:No len moj problem je ten ze to nieje este odblokovane a snazim sa to setrit a 3,5l na 100km je moc ked to ma mat 2l. Nechcem vediet po odblokovani ked to budem tocit. Sak mi to zozere aj nohy
nekukaj co mas v technicaku napisane .. tam sa spotreba udava z takeho testu, ze typek spravi kilometer konstatnou rychlostou, napr. max co je napisana, potom zmera kolko minul, nejak to zpriemeruje a vide mu 2l. vsak 3.5l je fajn, ked to cca zratas, tak to mas 1km za 1Sk ... to nemas ani v MHD
podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Pri spotrebe 3.5 je to 1km za 1.40Sk. Maju isty podiel pravdy aj ti, ktori vravia, ze ci spotreba 3.0 alebo 3.5 na 100, rozdiel je dajakych 20 korun na 100km, a to zasa nie je az take hrozne... ale zasa ked to niekomu chodi za 2.5 a niekomu za 3.5, tak to rozdiel je...
Ja ked chodim po meste a okoli setrne (maximalne na 2/3 plynu, t.j. 65-70km/h tacho), spotreba vyjde aj na 3.5 (to som uz stastny), inac pri plnom to je k tym 4 litrom, v chladnom pocasi (neskora jesen, skora jar) na kratkych trasach uz bolo aj 4.5 litra... V lete vsak okolo 3.5, pri trasach mimo mesto aj 3.1-3.3... celorocny priemer za dva roky mam 3.5 litra na 100.
Ja ked chodim po meste a okoli setrne (maximalne na 2/3 plynu, t.j. 65-70km/h tacho), spotreba vyjde aj na 3.5 (to som uz stastny), inac pri plnom to je k tym 4 litrom, v chladnom pocasi (neskora jesen, skora jar) na kratkych trasach uz bolo aj 4.5 litra... V lete vsak okolo 3.5, pri trasach mimo mesto aj 3.1-3.3... celorocny priemer za dva roky mam 3.5 litra na 100.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja radšej ušetrím inde a nie na tom že sa budem šuchtať a jazdiť na spotrebu a nie pre radosť z jazdy....Aby som len silou mocou mal spotrebu o pol litra menšiu. Šuchtavo a pomali jazdiť budem až keď sa dožijem penzie a budem mať spomalené reflexy a 60 bude pre mňa vysoká rýchlosť aj mimo mesto.... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
tiez mi to tak pride, ze niektori ludia si to kupili na to, aby to cucalo 2,5 litra. tak si nekupte jedny cigarety a mas skoro za to plnu nadrz, aj tak by sa to dalo povedat. alebo jeden piatok nechodte chlastat a mozes sa vozit bez toho aby si musel rozmyslat, ze minul som deci benzinu viac, ako som mal .... ja proste jazdim ako sa mi paci, ked je prazdna nadrz, dojdem na benzinku, dam plnu nadrz a aj tak mi je trapne platit taku smiesnu sumu, ktora byva okolo 130sk za plnu nadrzVLADY napísal:Ja radšej ušetrím inde a nie na tom že sa budem šuchtať a jazdiť na spotrebu a nie pre radosť z jazdy....Aby som len silou mocou mal spotrebu o pol litra menšiu. Šuchtavo a pomali jazdiť budem až keď sa dožijem penzie a budem mať spomalené reflexy a 60 bude pre mňa vysoká rýchlosť aj mimo mesto....
ps: to nebolo smrovane na teba VLADY, teba som len podporil na margo ostatnych..
ps1: neserte ma s tymi minuskami, je to fakt trapne. vypisujem tu ako chuj a niekto sa tu takto odbavuje....
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
matio, ak mne zerie 3.5-3.8 a bratovi 2.7-3.0 a ide mu to lepsie nez mne, tak to cloveka tak trosku oneee... A je rozdiel, ci na pumpe platim 130Sk alebo 170Sk, najma ak tam chodim pocas sezony aj kazde 3-4 dni... (podla pocasia).
Proste je na kazdom, nech si jazdi, ako chce, ja nepotrebujem chodit 75-80 tacho na plny knedlik so spotrebou 3.9 a trapit motor, ked mi to ide 65-70 s nizsou spotrebou a bez nejakeho znacneho trapenia motora...
Tych par ziskanych minut mi za to nestoji... (samozrejme viem motoru aj nalozit, ked to cloveka chyti
)
A este k tej narazke na alkohol a cigarety: nefajcim ani nepijem, ani nehram hazardne hry, peniazky pekne odkladam a mozno v blizkej dobe bude maxiscootrik...
Proste je na kazdom, nech si jazdi, ako chce, ja nepotrebujem chodit 75-80 tacho na plny knedlik so spotrebou 3.9 a trapit motor, ked mi to ide 65-70 s nizsou spotrebou a bez nejakeho znacneho trapenia motora...

A este k tej narazke na alkohol a cigarety: nefajcim ani nepijem, ani nehram hazardne hry, peniazky pekne odkladam a mozno v blizkej dobe bude maxiscootrik...

mas bohatsi zmes zrejme, a na chudobnejsu pojde motor lepsejsejsieTHeBaNDiT napísal:matio, ak mne zerie 3.5-3.8 a bratovi 2.7-3.0 a ide mu to lepsie nez mne, tak to cloveka tak trosku oneee... A je rozdiel, ci na pumpe platim 130Sk alebo 170Sk, najma ak tam chodim pocas sezony aj kazde 3-4 dni... (podla pocasia).
Proste je na kazdom, nech si jazdi, ako chce, ja nepotrebujem chodit 75-80 tacho na plny knedlik so spotrebou 3.9 a trapit motor, ked mi to ide 65-70 s nizsou spotrebou a bez nejakeho znacneho trapenia motora...Tych par ziskanych minut mi za to nestoji... (samozrejme viem motoru aj nalozit, ked to cloveka chyti
)
-
- chodec
- Dátum registrácie: Pi Dec 26, 2008 12:52 am
- Skúter: Keeway Hurricane
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Novy Keeway Matrix
hmm ,,,podla mna nerozmyslaj nad tou spotrebou uz tolko alebo si kup mensiu trisku
,,,,aa kazde 3,4 dni na pumpe vobec neni velaa ja som bol cez leto kazdy den tankovat nekedy aj 2x
scoot mi zere zhruba asi 4L ,,,teras som don kupil maly tuun
,,,,tak som zvedavi toto leto ako bude pojedat ,,,radsej nech zerie 5,6 litrou ale nech mi ide aspon 100