striekanie
Moderátor: Moderators
- Beella
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 31, 2008 7:24 pm
- Skúter: Piaggio NRG Power DT
- Kontaktovať užívateľa:
striekanie
Chcel by som sa vás opytat co stoji priblizne stiekanie celeho scootra?? 

podpis som si este nenastavil
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
No to mas individualne, podla lakirnika. vela ludi na fore si to tu robi samo, v podstate, ak si trochu zrucny, tak to zvladnes. len je s tym vela prplacky, dat dole vsetky plasty, opravit ich, ak su poskodene. vybrusit, vytmelit diery, dat zakladny nater, potom pozadovanu farbu a nakoniec priesvitny lak. a treba k tomu pistol striekaciu ... a vela trpezlivosti a aj trochu zrucnosti. Ale tak mojim odhadom 5 az 10 tisic pocitaj, ak si to das niekomu spravit.
ps: blba karma, ktosi mi furt dava minus, niekto ma tu nema rad
ps: blba karma, ktosi mi furt dava minus, niekto ma tu nema rad

- jean
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
- Skúter: neuvedený
Doma najlacnejšie a najjednoduchšie spravíš matnú čiernu farbu, nevadí natoľko prach pri striekaní a nie je na nej vidieť chyby. Lesklý lak je spraviť doma prácne, ak to má nejak vyzerať. Ale u lakýrnika bude 5000 minimum, pretože materiál bude stáť cca 2-3000 a ešte aj robotu treba zarátať.
- LUFOO
- v podmienke
- Dátum registrácie: St Okt 31, 2007 8:15 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 RACING
- Kontaktovať užívateľa:
podla mna ked niesi naročny, že to chceš mať ako normal človek..vybrusiš staru farbu, daš zakladnu potom matnu čiernu..3vrstvy a je to pekne aspon mne sa to lubi...tak si to spraviš doma aj sam .... kupiš spreje a pustiš sa do toho a maš to aj za 1500sk
ale ked nevieš ani zo sprejom strikať tak to radšej nehaj tak..

Rieju Toreo 70 - EX
KTM SX 450 - EX
APRILIA SR 50 RACING
KTM SX 450 - EX
APRILIA SR 50 RACING
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: striekanie
8-10 litrov. nastriekat auto nieje taky kumst ako nastriekat motorkuBeella napísal:Chcel by som sa vás opytat co stoji priblizne stiekanie celeho scootra??
- Beella
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
LUFOO napísal:podla mna ked niesi naročny, že to chceš mať ako normal človek..vybrusiš staru farbu, daš zakladnu potom matnu čiernu..3vrstvy a je to pekne aspon mne sa to lubi...tak si to spraviš doma aj sam .... kupiš spreje a pustiš sa do toho a maš to aj za 1500skale ked nevieš ani zo sprejom strikať tak to radšej nehaj tak..
![]()

- Beella
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Nastriekane a vyplatene. A vsetko sme robili s kamaratom doma iba sme dali namiesat farbu a nastriekat to profikovi. Stalo ma to 1500SK!!!!! 

Naposledy upravil/-a Beella v Ut Jún 10, 2008 7:49 pm, upravené celkom 2 krát.
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
neviem ci nie je na to taky pripravok, ktory sa na ten plast aplikuje. on trochu nalepta ten plast a potom ta farba dobre chyti .. lebo ak to budes striekat len tak, tak sa ti spravi vlastne len taka skrupinka na povrchu a ci chces alebo nechces, zacnes sa ti to odlupovatgogo napísal:chalani ked chcem striekat vnutrajsok tam kde mate polozene nohy...viete je to trochu drsnejsi plast.. staci umyt a striekat?
popripade akyy sprej znacky tip kupit na to?? ale brusit to nejdem bo to sa neda brusit