Aprilia sr 70 pridretá
Moderátor: Moderators
- HF-sik
- trojkolkár
- Dátum registrácie: St Apr 16, 2008 7:14 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Aprilia sr 70 pridretá
Nazdarte potrebujem pomoc mám teraz dve aprilie sr 70 jednu AC a druhú LC a nedávno sa mi tú AC podarilo pridreť išli sme na nej dvaja 92km/h a skapalo to neviete kde mi na to urobia výbrus prosím poradťe.hlave skoro nič neni troxu čierna ale válec ma také nie ryhy ale oškreninky hl. že piestne krúžka sa hýbu.
Naposledy upravil/-a HF-sik v St Máj 21, 2008 9:59 pm, upravené celkom 1 krát.
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ak mas piest vybrus stoji 200-300sk...50ccm piest stoji 650sk,70ccm okolo 1500-2500sk (zalezi od znacky a modelu valca)Inscene napísal:v lovcici robia vybrusyskus tam ..inak piest asi 700sk aj kruzky a vybrus tak 1500 neviem ci sa neoplati kupit rovno novy valec
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- davide
- chodec
- Dátum registrácie: So Feb 16, 2008 4:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
olejove cerpadlo
ten prispevok ma celkom zaujal... preco nestiha seriove olejove cerpadlo mazat NICASILOVY valec ??theruck napísal:zavisi od toho na co to chces. nicasil bude mat vacsi vykon ako liatina ale urcite ho nebudes stihat mazat seriovym olejovym cerpadlom
podpis som si este nenastavil
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: olejove cerpadlo
lebo nikto nezna kolko presne dava a neda sa nastavot dajako objektivnedavide napísal:ten prispevok ma celkom zaujal... preco nestiha seriove olejove cerpadlo mazat NICASILOVY valec ??theruck napísal:zavisi od toho na co to chces. nicasil bude mat vacsi vykon ako liatina ale urcite ho nebudes stihat mazat seriovym olejovym cerpadlom

aaale mi co maaaame srie to neriesime ene?

- davide
- chodec
- Kontaktovať užívateľa:
olejove cerpadlo
dr.snake napísal:lebo nikto nezna kolko presne dava a neda sa nastavot dajako objektivnedavide napísal: ten prispevok ma celkom zaujal... preco nestiha seriove olejove cerpadlo mazat NICASILOVY valec ??
aaale mi co maaaame srie to neriesime ene?

- davide
- chodec
- Kontaktovať užívateľa:
Valec
ked si kupis sadu race, replica, s nicasilom / ja osobne by som ti odprucil MHR replica co mam aj ja alebo nieco podobne s nicasilom /- urcite budes spokojny, ale musis dokupit klukovku, karbon klapky, pripadne karburator cca. 21 mm difuzorom mne bez karburatora--so seriovym-- ide cca. 100 km/h /nie skutrovych/HF-sik napísal:počujte ešte nikto mi neporadil mám si kupiť tu S6 nikasil je to dobré?bude to šlapat dobre?Liatina je hošia ako to ne?pls poraďte keď objednám tu S6 tak to bude treba asi pretryskovať že?

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ked kupis ten s6 tak si nemysli ze tam to konci. na to aby si vyuzil to za co si zaplatis musis kupit este karburator, prirubu, klapky (ak niesu sucastou kitu). ak ho kupis a nehas tam seriovy karburator tak to mozno ani nikdy nenatryskujes tak aby ti to islo normalne takze to si rovno kup tu liatinu