Yamaha Slider - FoXiK
Moderátor: Moderators
- FoXiK
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
sry G nebol som tu dlhsie.. no je tam ja ti to odfotim .. ja tam mam kovovu eska pasku ( a vlastne kvoli tomu gumennemu drziaku som kupoval cely airbox za nekrestanske peniaze ale aj tak bol uz zniceny aj ten stary
) tecie to poznam aj mne ale nie az na vario.. aj tak cem menit klapky lebo sa mi zda ze to moc frka zmes do filtra... take zaserkane to tam je potom aj krab od toho ze ?
aj kamarat to ma tam take... som si ho ece dal na take gumove podlozky ten airbox na com je uchyteny 
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
Co myslite? TIE SMEROVKY budu dobre k tomu downhill rajdu nie? asi to beriem lebo aj tak nic lepsie asi nevymyslim .. ale predtym skusim dat tie Ledky do svetiel ako sa uz spominalo 
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
-
G
ja tiez chcem skusit dat blinkre to prednych svetiel. Sice nebudu DH riaditka ale tie blinkre su hrozne.... hod sem potom foto ze ako vyzera to spojenie airbox-karbec. Ja som teraz urobil to, ze som medzi karter a klapky a klapky a prirubu dal silikon (cierny-na prevodovky) uvidim, ked zacnem scoot pouzivat, ci to pomohlo.
kukaj tu castejsie, lebo este budem mat na teba zopar otazok
kukaj tu castejsie, lebo este budem mat na teba zopar otazok
- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
Jasne v pohode
co si to zacafoval ?
ten byva taky cierny ... inak neviem preco ale ani mi nezobrazuje ze tu je novy prispevok ale sak co uz
A tu mas tu spojku medzi tym ... aj ja tam mavam spinu od benzinu take zaserkane to byva ale nastastie uz netecie z filtra
( sakra teraz ma napadlo ze som zabudol vcera kupit klapky
co uz )
FoTo:

No a ece som vcera kupil nejaky ten remen lebo ten polini co je tam uz pomaly dojazdieva
a aj valceky ( predtym tam boli 5g teraz som tam mal take 5g pouzite tri a tri prevrtane zo 7g ... ale ked som dal dole kryt bolo vidiet ze sa vario otvara skoro tak trebalo lahsie *dufam
) tieto maju 4.4g myslim ze to bude akurat
, aj tak ine kupovat uz nemienim

FoTo:

No a ece som vcera kupil nejaky ten remen lebo ten polini co je tam uz pomaly dojazdieva

-
G
- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
NO sak kukal som jak to ide teda kedy sa otvara vario a mohli by tam kludne byt aj 4.2g
a inak kukal som a oproti tomu remenu polini co tam bol som nevidel ziaden rozdiel
no co uz ale nahodil som to tam najprv VIBROVAL ked som pridal plny plyn ale po nejakych 20km uz je to o.k. Akceleracia JAK BULO
uplne sa vytesujem kazdu chvilu a ked pridam pri 50 tak sa bere az no ... proste super
... a este sa cem spytat nakolko sa ma otvorit zadna remenica... lebo neviem ci sa mi otvara dostatocne ( biela kontra )
Nejake foto

Hadajte co to je

Nejake foto

Hadajte co to je

- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
Momoo ked mi ich kupis tak mozno hej
alebo mi hod link kuknem si
pozeral som uz nejake ale alci mi napr. vravel ze sa lubia napr. na motore kusnut a potom ho zlomit a vratat a narezavat zavit to neni bohvie co
mozno take aj kupim
asi mas pravdu vyzeralo by to fajn
Domco karta/ alebo karma .. mas ju tam

Domco karta/ alebo karma .. mas ju tam
-
G
- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
Jasne dik cenim si to
najma ked ho budem mat zaciatkom letnych prazdnin mat rok a vlastne za tento cas som sa velmo dozvedel o tuningu a o scootroch a som rad
lebo motorky ma bavia 
Tak skusim dakedy ked budem mat cas skocit do nejakej predajne viem ze tu su nejake co predavaju spojovaci material
POCUJ G mas nejake fotky toho raptora? ale to je vzduchac ze? ja snivam o podobnom niecom
len yz450f samozrejme
4kolesove
Tak skusim dakedy ked budem mat cas skocit do nejakej predajne viem ze tu su nejake co predavaju spojovaci material
POCUJ G mas nejake fotky toho raptora? ale to je vzduchac ze? ja snivam o podobnom niecom
-
G
-
G
- Quiksilver
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
- Skúter: neuvedený
-
iwinko1
-
G