Mam Piaggio Nrg Power r.v. 2006 a newiem co s tym lebo ked odvrtam ten nit tak newiem co tam potom dam a tie zahnute spony alebo jako sa to vola newiem ci pojdu naspet a ked aj je ich tam asi 50.

Moderátor: Moderators
Este mi povedz ze kde tu sponovacku zozenem.VLADY napísal:Nit je klasika do nitovacích klieští akurát má velkú hlavu ale ak nezoženieš taký dá sa dať s malou hlavou a pod neho podložka a tie spony tam nabúchaš nazad jedine nové a treba k tomu sponkovačku buď elektrickú alebo pneumatickú..tie ručné s pružinou sú slabé...
Tak mi posli tu tvoju el. sponovacku postouVLADY napísal:Ja som vymákol v Tesco výpredaj : elektrická sponkovačka 250sk tuším... ale bežne stojí okolo tisícky. Samozrejme na jeden krát je to lepšie si dakde požičať v požičovni elektrického náradia alebo kúp v nejakom markete kde sa dá vrátiť tovar ( Baumax,Hornbach,Tesco Carrefoure,Hypernova.....)ak dáš pozor a bude vypadať jak nová tak Ti ju zoberú nazad. Kúpiš si len sponky do nej. Aby si nemusel mínať tie priložené.....(žijeme predsa na planéte klamárov zlodejov a podvodníkov![]()
)