Kupujem prvy scooter - poradte, ktory je lepsi???
Moderátor: Moderators
- respectman
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 14, 2006 3:09 pm
- Skúter: Kymco CV3
- DamiBiker
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Aug 13, 2007 10:50 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
cpi robi dost velke pokroky rovnako s keeway
keeway aspon teda moj ma blok motora komplet CPI ..
keeway uz robi tez vzhladovo a technicky odlisne motorky ,,,,
a cpi aragon a hlavne GP cko je proste parada za ten peniaz
koso budiky,dellorto karbec aj valec nejaky lepsi , ladacik
proste parada myslim ze je porovnatelny s inymi ...
keeway aspon teda moj ma blok motora komplet CPI ..
keeway uz robi tez vzhladovo a technicky odlisne motorky ,,,,
a cpi aragon a hlavne GP cko je proste parada za ten peniaz
koso budiky,dellorto karbec aj valec nejaky lepsi , ladacik
proste parada myslim ze je porovnatelny s inymi ...
podpis som si este nenastavil
- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ja zase nesúhlasím s plexakom ... prečo nie 50 4takt ... veď keď chce niečo na presúvanie nie nejaké rýchle a chce aby jej to kus aj vydržalo tak prečo nie 50 4takt .... a nemusí ani riediť olej s benzínom motor má tichší chod nemá takú spotrebu a je menej náročný čo sa týka údržby 

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Jostobb napísal:Ja zase nesúhlasím s plexakom ... prečo nie 50 4takt ... veď keď chce niečo na presúvanie nie nejaké rýchle a chce aby jej to kus aj vydržalo tak prečo nie 50 4takt .... a nemusí ani riediť olej s benzínom motor má tichší chod nemá takú spotrebu a je menej náročný čo sa týka údržby
A bude ho baviť aj za rok-dva prdkať si to po krajnici 60 kou ??? ak aj za 2L na 100kilometrov??? mna osobne by to nebavilo dlho taká rýchlosť . A aj tie svižné rozbehy na križovatkách....

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Plexxak
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Ut Aug 15, 2006 6:27 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Josto: to mozno ano, ale oproti dvojtaktom su lenivsie a pomalsie, co teda napr. v BA je dost na skodu, kedze sa neraz treba svizne prepliest medzi autami, popr. zrychlit na krizovatke... Inak, mam dvojtakt a benzin s olejom som nemusel riedit ani raz kedze ma oddelene mazanie
A udrzbu tiez nejako nemusim riesit
Ale zas na presuvanie z bodu A do bodu B to postaci...

Ale zas na presuvanie z bodu A do bodu B to postaci...
- kika
- skútrista
- Dátum registrácie: Pi Mar 03, 2006 6:12 pm
- Skúter: Gilera Runner 125 ST
tak sa pridam aj ja do diskusie
ja vlastnim hurikana a som spokojna, je to malinky skuter, podla mna vhodny pre babu, nevyhodou su prave tie mensie kolesa, ale ja jazdim len v meste a da sa aj na tych malych kolieskach. tazko ti poradit, myslim ze keewaye a cpi su v pohode, treba asi vyberat podla toho co sa tebe paci, podla ceny a asi aj moznosti servisu - teda ktory mas blizsie a na kolko su ochotni

ja vlastnim hurikana a som spokojna, je to malinky skuter, podla mna vhodny pre babu, nevyhodou su prave tie mensie kolesa, ale ja jazdim len v meste a da sa aj na tych malych kolieskach. tazko ti poradit, myslim ze keewaye a cpi su v pohode, treba asi vyberat podla toho co sa tebe paci, podla ceny a asi aj moznosti servisu - teda ktory mas blizsie a na kolko su ochotni

co poviete teda na toto? CPI Aragon GP 50 http://cpi.katalog-motocyklov.sk/motocy ... gon-gp-50/
bol by fajn? na kolko by asi vysiel? a kde sa da ta znacka CPI kupit?
dakovala
bol by fajn? na kolko by asi vysiel? a kde sa da ta znacka CPI kupit?
dakovala

- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
ja mam to motorro, ktore si spominala ... niekto tu cosi vravel, ze ked skuter tak poriadny, ze treba investovat do bezpecnosti, ale to je blbina ... keby to nebolo bezpecne, tak to asi nepredavaju, nie? videli ste tu uz niekde, ze zabil sa na cine, lebo sa rozpadla pocas cesty? ja som tu skor videl, ze kupil som jazdenu znacku a skoro som sa zabil, lebo sa mi za jazdy rozpadla vidla, ktora bola zvarana, len aby sa to predalo. vies, nove, je nove. mozes povedat hocico.beruska7 napísal:no tak chlapci, nehadajte sa![]()
![]()
dakujem za kazdu radu, no zatial ste mi teda velmi nepomohli![]()
takze nejaky sumar - za YUKI neni nikto, takze to urcite nie?
KYMCO vs. KEEWAY radsej ktore?
resp. dajte tip na nieco lacne a pekne
a co dodat k mojmu? spokojnost, je odblokovany, servis mi robia v poriadku, nemozem povedat krive slovo, ma lepsiu akcelaraciu aj vacsiu maximalku ako nove znackove NRG ... tak potom preco to nekupit? vsak ked rypu ti zo znackami, preco by som aj ja, nie?

- shobull
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Pi Júl 27, 2007 9:12 am
ja mam aragon gp.
čo sa tyka kvality - tak je to asi najkvalitnešia čina, možem porovnať s keewayom /brat ma/ a musim povedat, ze je o kusok lepšie vypracovany.
Cena vyjde trochu viac - cca 49 000 som bral ja, ale teraz to už bude určite menej. Ale zasa je tam vybava, ktora za to stoji.
Digitalny tachometer s otačkomerom.
LED diodove smerovky.
Hlavne ladeny vyfuk - ktory ti da potrebny vykon a nič nemusiš dokupovať. /ten ma hodnotu tak 5000sk/
no a vykon - posuď sama http://youtube.com/watch?v=T17lhj1ehPk /seria - samozrejme po štandardnom odblokovani/
No a viac sa dozvieš na www.moped-slovakia.sk tam je aj zoznam predajcov.
tohoročné modely sú tu http://cpi.leeb-group.com/at/aragon-pad ... ?Itemid=57
čo sa tyka kvality - tak je to asi najkvalitnešia čina, možem porovnať s keewayom /brat ma/ a musim povedat, ze je o kusok lepšie vypracovany.
Cena vyjde trochu viac - cca 49 000 som bral ja, ale teraz to už bude určite menej. Ale zasa je tam vybava, ktora za to stoji.
Digitalny tachometer s otačkomerom.
LED diodove smerovky.
Hlavne ladeny vyfuk - ktory ti da potrebny vykon a nič nemusiš dokupovať. /ten ma hodnotu tak 5000sk/
no a vykon - posuď sama http://youtube.com/watch?v=T17lhj1ehPk /seria - samozrejme po štandardnom odblokovani/
No a viac sa dozvieš na www.moped-slovakia.sk tam je aj zoznam predajcov.
tohoročné modely sú tu http://cpi.leeb-group.com/at/aragon-pad ... ?Itemid=57
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
4takt skuter je menej narocny na udrzbu ako 2takt?? a co tak navyse na 2takte servisujes? tie ventily co su tam neni? alebo ten olej co nemusis menit v servise?Jostobb napísal:Ja zase nesúhlasím s plexakom ... prečo nie 50 4takt ... veď keď chce niečo na presúvanie nie nejaké rýchle a chce aby jej to kus aj vydržalo tak prečo nie 50 4takt .... a nemusí ani riediť olej s benzínom motor má tichší chod nemá takú spotrebu a je menej náročný čo sa týka údržby
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
tak na to motorro rovno zabudni
cpi nepredavaju nahodu v samorine?
ajtak radsej pohladaj toho neosa http://motorky.hyperinzercia.sk/skutre/ ... ka-zilina/ je to stary inzerat ale takych bude dost
cpi nepredavaju nahodu v samorine?
ajtak radsej pohladaj toho neosa http://motorky.hyperinzercia.sk/skutre/ ... ka-zilina/ je to stary inzerat ale takych bude dost
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
theruck, preco jej prikazujes, na co ma zabudnut? ja som si presiel vsetkych predjacov, dal som si skusobne jazdy u vsetkych a podla toho som sa rozhodol. nemam rad takychto, co davaju rozumy. Je slobodna doba, nezijeme uz v komunizme, preto si moze sama vybrat. Motorro ma hlavne predajne v ziline, ostrave, komarne .. ale maly predajcovia su mozno aj blizie ku blave, minimalne alcatelko vo zvolone
na tejto mailovej adresa impexta@impexta.sk sa da zistit, kde vsade su predajcovia a kde robia servis
na tejto mailovej adresa impexta@impexta.sk sa da zistit, kde vsade su predajcovia a kde robia servis
-
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 30, 2007 10:39 pm
Jednoznacne Agility od Kymca, po odblokovaní šlape tak 65-70 km/h, predajcov aj servisov je dost v okoli BA, spolahlivost na velkej urovni podla mna. Ja som s mojim nadmieru spokojny.
Keby nieco tak ss.
S Keewayom nemam skusenost...
PS: Inak zrazu napise nejaka holka a za den 3 strany prispevkov

S Keewayom nemam skusenost...
PS: Inak zrazu napise nejaka holka a za den 3 strany prispevkov