Neva, veď on vie, že ja moc nesľubujem a ak môžem, len tak sa hocikde na akcii zjavím.
Ale určite nie po diaľnici.

Moderátor: Moderators
Asi tak ides cez Vráble niee ? ak hej tak sa tam mozeme stretnut apotom spolocne do NRodo napísal:ja by som tiez isiela potom s TO do nitry sa pôjde vsak? lebo ja nemôzem chodit po dialnici a nitra a levice neni daleko tak by som strasne rad siel ide niekdo z okolia levic???
iwinko naco by som sa trepal do PEtdafo napísal:Asi tak ides cez Vráble niee ? ak hej tak sa tam mozeme stretnut apotom spolocne do NRodo napísal:ja by som tiez isiela potom s TO do nitry sa pôjde vsak? lebo ja nemôzem chodit po dialnici a nitra a levice neni daleko tak by som strasne rad siel ide niekdo z okolia levic???
no ja dem s momom ale vsak ty sa vies tiez pridat knam ne??tdafo napísal:Asi tak ides cez Vráble niee ? ak hej tak sa tam mozeme stretnut apotom spolocne do NRodo napísal:ja by som tiez isiela potom s TO do nitry sa pôjde vsak? lebo ja nemôzem chodit po dialnici a nitra a levice neni daleko tak by som strasne rad siel ide niekdo z okolia levic???
Viem neboj... som pisal ak by si nema skym istodo napísal:no ja dem s momom ale vsak ty sa vies tiez pridat knam ne??tdafo napísal: Asi tak ides cez Vráble niee ? ak hej tak sa tam mozeme stretnut apotom spolocne do NR