dodacia lehota
Moderátor: Moderators
dodacia lehota
zdravim , neviem ci mate skusenosti ale kolko zhruba trva kym poslu veci bud tu z e-shopu alebo zo stranky scootland? caka sa dlho? konkretne vyfuk kupujem
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Čo mám ja info tak Scootland vozí veci na poštu do Holíča tuším alebo niekam na Sk poštu každý pondelok ....posielajú to tak preto aby to bolo lacnejšie.šak mailni im kedy to poslali..dakedy ak nemajú na sklade tak to trvá aj týždeň dva a aj dakedy tri...Ja som objednával od nich 2x a došlo vždy pomerne rýchlo.... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
tak tak, neinformuj sa na fore, ale napis rovno na ten shop ... kupoval som v BBmoto prilbu, poslal som objednavku cez net, mily pan mi este zavolal v ten den, overil si, ci je objednavka mnou poslana a povedal mi, ze tovar je na sklade. este ma spytal, ci to chcem klasicky postou alebo UPS, UPSkou to bolo o par korun drahsie, ale hlavne rychlejsie a spolahlivejsie ... (UPS - maju ne webe smerovanie a poziciu vasho balika, cize sa mozes informovat, kde je tvoja zasielka). tak mi to poslal este v ten den podvecer a na druhy den uz zvonili u mna na dvere
za krabicu velkosti prilby z BB do ZA som zaplatil 180sk, pohoda 
to je pripad, ked to maju na sklade, ked nie ... budu ti vediet povedat, ako casto im chodi tovar..

to je pripad, ked to maju na sklade, ked nie ... budu ti vediet povedat, ako casto im chodi tovar..
podpis som si este nenastavil
To ja tam radsej skocim ked budem prilbu kupovat:) inak v BB celkom dobre obchodiky na prilby aspon 2 zatial co viem....matio napísal:tak tak, neinformuj sa na fore, ale napis rovno na ten shop ... kupoval som v BBmoto prilbu, poslal som objednavku cez net, mily pan mi este zavolal v ten den, overil si, ci je objednavka mnou poslana a povedal mi, ze tovar je na sklade. este ma spytal, ci to chcem klasicky postou alebo UPS, UPSkou to bolo o par korun drahsie, ale hlavne rychlejsie a spolahlivejsie ... (UPS - maju ne webe smerovanie a poziciu vasho balika, cize sa mozes informovat, kde je tvoja zasielka). tak mi to poslal este v ten den podvecer a na druhy den uz zvonili u mna na dvereza krabicu velkosti prilby z BB do ZA som zaplatil 180sk, pohoda

- Domco
- motorkár
- Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
- Skúter: Piaggio X8

Gilera runner => Piaggio X8