Skúter v péčku ...
Moderátor: Moderators
Skúter v péčku ...
Vyzerá to tak že som na nejakú dobu dojazdil ... Stao sa to ze som vcera menil olej a dnes mi po ceste povolila vypúštacia skrutka vypadla a vytiakol mi vsetok olej vsimol osm si to az po asi kilometri a to preto ze zastal motor. Predbezna kontrola motor pretoci pri troche stastia budu cyhtene len kruzky horsi pripad zadrety motor . Ostala po mne aj pekna pamiatka na ceste asi 1,5 km dlha ciara od oleja . Takze ked sa sere tka sa sere ...
Naposledy upravil/-a Scarp v Ne Máj 11, 2008 9:03 pm, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Má to taký divný rozmer tuším 12x1,25 alebo tak nejak ....ale neber to na 100% ten rozmer len mám taký vodojem ,inak mám jednu v šuflíku je robená na sústruhu ako rezervná... len škoda že nebývaš bližšie By som ti ju dal zadara ...len teda ak by pasovala ale mala by podla mňa je to všetko jeden čína....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

bol si aj v ba na hranicnej? skutercentrum ale asi hej.. nebolo by jednoduchsie neco take vymyslet ? len tak provizorne..zozenes taky srob s takym presnym zavitom kusok zavitu nechas pekne ho z karboskou odrezes potom zvaris tam kus zeleza das tam tesnenie pruzinku a mas..Scarp napísal:Vlady - cez tyzden som v BA byvam na ovsisti kdekolvek v petrzalke a starom meste kam chodia busi neni problem dojst bol by som ti fakt vdacny obvolal sm ouz niekolko predajni ryza skutrov bez uspechu .
Konecne som zistil kde bola chyba ako som mohol tusit na chybe tu sudruhovia z azie . Zatiahol som vypustaci sroub ale asi az moc material to nevydrzal a praskol prasklinou kvapkal olej to v poho ale vibraciami z cesty to nevydrzal a pod tlakom pruziny ktora je hned za nim proste odletel a olej vytiekol este ze mi tam ostal kus ten srouby cize dam sustruznikovi spravit novy ale uz podla mojich parametrov cize bude hrubsi a nie z odliatej ryze nejake foto :

podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Asi to treba ozaj doťiahnuť s citom a radšej tam dať silikon aby to tesnilo a dotiahnuť to len rukou....silikon to zároveň aj poistí aby sa to samé nevytočilo..a aj tka je tam stály tlak tej pružiny takže podla mňa aj ak sa to dotiahne len zlahka tak nehrozí že sa to povolíod vibrácii ...Musím ten môj skontrolovať lebo kontrolku na olej nemám a šroub asi aj ten istý.... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!