#51Príspevokod užívateľa iwinko1 » Ut Apr 22, 2008 3:53 pm
momoo ti take urobi na gerbry, a budu jak origos, teda ak to vie ja ti take neurobim lebo neni kedy a zit by som z toho nemohol ale origo polepy by som nekupoval, das za to vela penazi a prd z toho
#55Príspevokod užívateľa JohnyV » Ut Máj 13, 2008 10:53 pm
chlapci daleko od mojej predlohy som nebol .. tusim som ju aj preskocil
vsimnite si tu extra perlet
-tie nahodene plasty su zhruba spred hodiny tak som nestihal nehodit svetloo , blatnik a spolujazdcovu sedacku
-nalepky su by momoo
-este objednam bocny stojan ,predne smerovky (sklicka) ,nalepky stage 6 ,F1 mirror a este zopar veci co ma nevie teraz napadnut ... este by to chcelo nove gumy (krajsi dezen) no to je draha zalezitost na mna
#65Príspevokod užívateľa JohnyV » Št Máj 15, 2008 9:08 pm
Lucas : yo yo .. tie plaste sa nepacia ani mne ,no na nove nemam
Momoo : kto ? bracho (vid fotka) ... kde ? (kosuty - bratov opusteny objekt) ,... nastrek ma nevisiel prakticky nic (dovod verejne nemozem povedat )
Foxik :kolesa ? ja som vsetko pripravoval (gytovanie, brusenie) ,brat striekal
...dakujem ze sa paci
#69Príspevokod užívateľa JohnyV » Ne Máj 18, 2008 10:56 pm
dnes som objednaval stage6 nalepky ..z tunajsieho e-shopu ... o kolko dni ich mam zhruba cakat ?
a este som objednal zo scootlandu plynove lanko od rukoveti po rozbocku a dve transparentne sklicka smeroviek a ze 1000 v p*** ...ktoby to bol povedal za kusok lanka s boudenom a dve sklicka
kazdy e-shop ma niektore veci na sklade a nektore ne ...
ked chces objednat vidlicu na keeway ... asi to na scootlande na sklade nebudu mat .ak chces sviecku a hadicky tak to na sklade budu mat...
kazdy shop neco ma a neco musi objednat
#75Príspevokod užívateľa JohnyV » Št Máj 22, 2008 9:32 pm
vyfuk ? no so sprejom na vyfuky
no skutrik je momentalne rozobraty ... nove fotky budu koncom druheho tyzdna lebo az v tedy mi pride to lanko ...
inak uz mam doma tie nalepky stage6 uz sa tesim ked to zlozim