padli mi otacky!!!
Moderátor: Moderators
- nemmo2
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: St Apr 23, 2008 8:54 pm
- Skúter: neuvedený
padli mi otacky!!!
cawte,,,mam mensi problem z nicoho nic mi padli otacky len som sa bol vozit a po urcitej dobe mi padli otacky max 6500 a predtym mi isli otacky na 8000,,neviete v com moze byt problem??
- tdafo
- st. cyklista
- Dátum registrácie: So Jún 30, 2007 5:29 pm
- Skúter: Hero Puch Winner 70 AC, Italjet Dragster 50 LC, KTM SX 200 LC :p
- Kontaktovať užívateľa:
Sport filter nepomoze... (pravda, ak menis trysku trosku ale na seriovke skor naopak... ) ak to mas este blokobvanyy tak asi mas zaruku nie? sory za ot (ak to tu uz je) ale aky mas scoot?
Takže Zoznam: Hero Puch Winner 70 AC, Italjet Dragster 50 LC, KTM SX 200 LC :p Vsetko original
Dragster je este v príprave 

- nemmo2
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: St Apr 23, 2008 8:54 pm
- Skúter: neuvedený
tak potom uz je to v pohode len som sa bal ze je to vela ked po nastartovani mam take vysoke otackychudar napísal:je to podle toho kolik si nastavis...a 2000 neni moc, je to tak akoratnemmo2 napísal:uz je to v pohode tie otacky nic som s tym nerobil a ide v pohode,,,kolko by mali byt po nastartovani otacky???,,ja mam okolo 2 000 neni to vela??![]()
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Vidíš ak by si si to tu viac poprezeral a poprečítaval celé fórum, tak by si sa to dozvedel a nemusel si na takú banalitu zakladať novú tému.....(Ja by som zo zákona zakázal predávať veci o ktorých majitel nemá vôbec ani šajnu aspoň základného poznania ako pracujú...
)

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.