MALOSSI pozor na pružiny!!!
Moderátor: Moderators
- KptWinters
- chodec
- Dátum registrácie: Po Máj 14, 2007 8:31 pm
- Skúter: neuvedený
MALOSSI pozor na pružiny!!!
Chcel by som vsetkych upozornit na tuningove pruziny od firmy Malossi pre Peugeot Speedfight 2 50LC R.V06. Kontrastna pruzina dodavana s variatorom multivar "BIELA" je o 25%maksia ako original jasne to bolo citit pri montazi, potom neveriac som ju dal zmerat v labaku mimochodom pracujem v strojarskej firme so spickovym meracim vybavením, takze som tam nechal origo a vymenil len vario. To bolo prve sklamanie. Potom v dobrej viere v taku svetoznamu znacku som objednal sportove spojkove pruziny kat.č. 29 9605, boli tam zelene, modre a cervene. Cuduj sa svete aj tie najtvrdsie cervene boli maksie ako original. ZAVER: Inzinieri v Malossi asi zaspali dobu a asi dlho nemali otvoreny Peugeot pretoze Francuzi za tie roky co ho vyrabaju urobili vela zmien a to co predavaju Makaroni mozem akurat tak odlozit na policu v garazi.
podpis som si este nenastavil
- KptWinters
- chodec
- KptWinters
- chodec
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ku spojkovym pruzinkam...aky mas rocnik? a po montazi spojkovych pruziniek zaberala spojka skor? (pri nizsich otackach?) a ked si samostatne kupujes bielu kontru ma peugeot specialnu bielu pruzinu len pre neho...a meral si tu pruzinu pri stlaceni ako ked je namontovana? alebo si ich len tak vystrete meral?
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- KptWinters
- chodec
Takze zhrniem to takto. Pre Theruck:skusil obe pruziny a urcite vies aky vyledok je ked vymenis tvrdsiu za maksiu dobre poznas funkciu kontrastky, zbytocne opisovat dalej. Pre Chudar: No comment!!. Pre Foxik: Skuter bol kupeny novy takze vsetko bolo originalne. Pre Alcatelko:R.V 06.Kontrastka bola dodana spolu s variatorom multivar. Katalogove cislo spojkovych pruzin som uviedol v prvom prispevku mozes si to overit na stranke Malossi. maksie pruziny znamenaju zaber spojky pri nizsich otackach. Co sa tyka merania tvrdosti kontrasnej pruziny bola merana na pristroji ktory zaroven mera drahu a silu potrebnu na stlacenie. Vysledok bol taky ze sila potrebna na uplne stlacenie pruziny to jest ked silomer prestal merat drahu lebo bola na doraz cinilo u origo 1000N a u bielej Malossi 800N. Hodnoty su orientacne + , - 10N
podpis som si este nenastavil