niekto z kosic na spolocne vozenie :)
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- pitlo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Apr 04, 2008 11:09 pm
- Skúter: plechovkar
- Kontaktovať užívateľa:
Dnes som bol v PO na scútri, cestou tam fúkal dost silný vietor dakže Vmax bola asi iba 45 km a čas cca 1,5 hod ale cestou naspat poobede tak okolo tretej vietor nefúkal tak V max bola až 70 upozorňujem podla tachometra na scootri a casta mi trvala cca 1 hod a to bývam až na pereši. a v PO robím v nižnej šebastovej, dajako ožil ten španiel. Zajtra si to zopakujem a uvidíme čo a ako. 

- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
- Skúter: neuvedený
- Quiksilver
- st. skútrista
- Quiksilver
- st. skútrista
- pitlo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Apr 04, 2008 11:09 pm
- Skúter: plechovkar
- Kontaktovať užívateľa:
v čečejovciach je chlapík čo robí motorky, ja tam mám mechanika na auto a on mi to hovoril.MBK NITRO napísal:čafte chlapi, hlásim sa po dlhšej dobe
bol som časovo uplne v prdeli ale aj scoot.som zase rozobral už ho začinam mať plne zuby.neviem kedy ho dam fakt dokopy aby som už bol spokojny . preto zhaňam fakt šikovneho mechanika
už sme sa našli v inej témerspeed napísal:... co mas rozobrate a s cim mas problem ??? ...MBK NITRO napísal:čafte chlapi, hlásim sa po dlhšej dobe
bol som časovo uplne v prdeli ale aj scoot.som zase rozobral už ho začinam mať plne zuby.neviem kedy ho dam fakt dokopy aby som už bol spokojny . preto zhaňam fakt šikovneho mechanika

-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Dec 23, 2007 7:27 pm
- Skúter: Gilera Runner 125 2T AC, Piaggio Skipper 125 4T AC
- Kontaktovať užívateľa:
Ja navrhujem 30.07.2008 nemalo by prsat ......navrhujem Alpinku,daju sa tam urobit aj mensie preteky...dajte vediet.caff
Naposledy upravil/-a robuch v St Dec 08, 2021 1:26 pm, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil