CDi na Yuki shotgun 50
Moderátor: Moderators
CDi na Yuki shotgun 50
...pozna niekto tohto skutra?Chcel by som si ho trosku zrychlit.Odfotil som si to cdi ale neviem kde presne je ten obmedzovac {teda ak ho vobec ma} a neviem ako mam vlozit tu fotku sem... 

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Re: CDi na Yuki shotgun 50
Obmedzovač nieje nič čo by bolo extra... to samotné CDI je tak spravené že nepustí viac zapalovacích impulzov ako je maximum ...a na niektorých sa dá a na iných aj nedá prerušiť dakde dačo na tom samotnom plošáku aby to nebolo obmedzené....ak sa nedá tak sa mení celé zapalovanie . A jak vieš že to blokuje samotné zapalovanie???kotlas6667 napísal:...pozna niekto tohto skutra?Chcel by som si ho trosku zrychlit.Odfotil som si to cdi ale neviem kde presne je ten obmedzovac {teda ak ho vobec ma} a neviem ako mam vlozit tu fotku sem...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

Cafte ..cdi tam mat bloknute nebudes..ak pojdes dole kopcom a motor sa ty vytoci (zacne naberat otacky ako nikdy) tak cdi by malo byt otvorene .Nemas tam nahodou otrackomer ? ak sa ty to vytoci do +-8000ot/min na maximalke tak blokovane neni ..Hm Vykon? tak dokola to iste -gumu z airboxu prec+trisku ,valceky ,kontrastku,Kevlar,80 ccm