nejde naštartovať..
Moderátor: Moderators
- LUFOO
- v podmienke
- Dátum registrácie: St Okt 31, 2007 8:15 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 RACING
- Kontaktovať užívateľa:
nejde naštartovať..
dnes mi vymenili z 50ccm na 70cm novy valec.. novy trisku 88 a open filter
scooter išiel užasne až do teraz..najazdil som od vymeny valca asi 90km ..zrazu pridam a tak prerušovane zabralo povolilo a opet zabralo a povolilo ale z miesta sa ani nepohne..teaz už nejde ani nakopnuť čim to je? mohlo sa niečo ...? prosim prosim poradte surne!!!
scooter išiel užasne až do teraz..najazdil som od vymeny valca asi 90km ..zrazu pridam a tak prerušovane zabralo povolilo a opet zabralo a povolilo ale z miesta sa ani nepohne..teaz už nejde ani nakopnuť čim to je? mohlo sa niečo ...? prosim prosim poradte surne!!!
Rieju Toreo 70 - EX
KTM SX 450 - EX
APRILIA SR 50 RACING
KTM SX 450 - EX
APRILIA SR 50 RACING
- LUFOO
- v podmienke
- Kontaktovať užívateľa:
no mal som ho kupovať ale na moj scoot sa original vyraba 70ccm valec takže mam ten ... rozdiel nenormálny som velmi spokojny rovinka aj 80-5km/h..krasota..Scarp napísal:nevravel si mne ze mas naraku 80 ? ako tie velkosti trisiek nemozes hadzat len tak od oka moze to byt zadrete vymontuj sviecku a kukni aku ma farbu
a ta chyba čo som pisal že nejde štartovať tak som si potom všimol že na baterku na mínusko(-) idu dva zelene kabliky ktre su navzajom spojené do jednej svorky..a jednen od druheho bol odtrhuty..sa proste vykýval lebo som často vyberal a zaladal batériu..ale dal som ich dohromady a scoot ide na jednotku

Rieju Toreo 70 - EX
KTM SX 450 - EX
APRILIA SR 50 RACING
KTM SX 450 - EX
APRILIA SR 50 RACING
- LUFOO
- v podmienke
- Kontaktovať užívateľa:
hej podla serie..a určite neje nižia ... je ovela vyššia ako pred tym 55..Scarp napísal:este mala otazka tich udajnich 85 je podla serioveho tacha ? lebo ak hej![]()
tak ta rychlost je o dost ze mensia
a ma ovela lepšie tahy neda sa porovnad zo seriou..a to ma vyšlo do kopy 5500aj s filtrom a triskou aj robotou..som velmi spokojny..
Rieju Toreo 70 - EX
KTM SX 450 - EX
APRILIA SR 50 RACING
KTM SX 450 - EX
APRILIA SR 50 RACING
- nemmo2
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: St Apr 23, 2008 8:54 pm
- Skúter: neuvedený
LUFOO napísal:hej podla serie..a určite neje nižia ... je ovela vyššia ako pred tym 55..Scarp napísal:este mala otazka tich udajnich 85 je podla serioveho tacha ? lebo ak hej![]()
tak ta rychlost je o dost ze mensia
a ma ovela lepšie tahy neda sa porovnad zo seriou..a to ma vyšlo do kopy 5500aj s filtrom a triskou aj robotou..som velmi spokojny..

- LUFOO
- v podmienke
- Kontaktovať užívateľa:
Ano v servise mi to robili, valec 4200+robota+open filter+88triska do karburatora=5500sk ma to vyšlo do kopyLapko napísal:Kolko si dal za robotu? menili ti to v servise ten valec ?
DamiBiker:presne tak 4T a 2T je poriadny rozdiel, mne seria išla ako o hovne ale tearz som spokojny aj ked vam sa to zda malo ale ja som spokojny do kopca a tahy ma ovela lepšie.... ešte by som chcel nove vario samozrejme trocha lahšie valečeky, kontrastku a kevlar remen to ma ešte čas ale malo by to ešte lepšie šlapať, teaz chystam striekanie tak uvidim ako to stihnem

Rieju Toreo 70 - EX
KTM SX 450 - EX
APRILIA SR 50 RACING
KTM SX 450 - EX
APRILIA SR 50 RACING
zdravim.. mam takyto problem.. Pri vyšších otačkach moj scoot ako keby vynechával...ale to až pri 80km/h...myslel som že to je filtrom vyšistil som ho..a už to išlo normal..no zrazu znova.. vyčistil som filter ale už to nepomohlo.. neviete poradiť v čom je chyba? lebo na začiatku mi to nerobilo až teraz po cca250km prejdenych od vymeny valca