Moderátor: Moderators
zrejme hej zo zakrut je 98% vyklepanychScarp napísal:Maly update stale sa riesi miesto na sprinty/sutaze predpokladam ze 98 % ludi chce sprinty hej ?
sa mi lubiScarp napísal:ak sprinty vobec budu kategorie budu trocha upravene a prevzate s SAS :
Street - seriovka do 50cc pre 2T a max. 80cc pre 4T
Sport - upravená 2T do 50cc a max. 80cc pre 4T
Racing - upravená 2T od 51cc do 100cc alebo 101-160cc pre 4T
Open - vsetko ostatne simsony ,pioniere , veterani, cestne motorky , kone. lietadla , bagre bicykle atd...
hmm nebude dobri napad, bude zle =D hlavne ked dojdu na CBRkach =)Scarp napísal:ak teda tie sprinty vyjdu planujem dotrepat par ludi na supersportoch nech je zabava aj v triede open
Program zbytocne zverejnovat lebo aj tak bude vsetko ine , piatok tam mozem odjst ak bude mat niekto zaujem ale ako zatial pozeram nikto sa v piatok nechysta. SObota bude hlavny den doobeda bude privitanie o nejakej 11 -12 obed mam vybavenich ludi co spravia gulas. (obed musi byt skor lebo sutaze + sprinty je vybavene miesto ale len na urcity cas nemozme tam doletiet kedy chceme potom nejaka pauza, dalej vyjazd a vecer sutaz o najkrajsi skuter + co vymyslime(fernet a pod:D) . Miesto kde sa bude sprinovat je vzialene asi 4 km od miesta zrazu . Nedela doobeda po dohode uvidime klki ostanukonti napísal:scarp: nikde som zatiaľ nenašiel program ako to bude vyzerať... len som to prehliadol???
Neviem či dojdem v sobotu, alebo v nedelu ale nocovať tam pravdepodobne nebudem(e)