co vsetko obnasa prepis scootra do ineho okresu?
Moderátor: Moderators
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
co vsetko obnasa prepis scootra do ineho okresu?
mam jednoduchu otazku a verim, ze sa mi dostane odpovede, ktora splni moje ocakavania (budem vdacny za kazdu radu). Otazka znie: Co vsetko treba spravit pri predaji a prepise scootra na inu osobu do ineho okresu? Ziadosti, potvrdenia, overenia, kontroly originality alebo co, kolky, dajaka zmluva, co vsetko???
Scooter mam na znackach, teda slovensky TP, poisteny, uz na pohlad podla vyfuku tuningovany (to dufam nie je problem).
Ak to tu uz niekde bolo, ospravedlnujem sa a prosim o presmerovanie na danu temu...
Scooter mam na znackach, teda slovensky TP, poisteny, uz na pohlad podla vyfuku tuningovany (to dufam nie je problem).
Ak to tu uz niekde bolo, ospravedlnujem sa a prosim o presmerovanie na danu temu...
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
napisat kupno predajnu zmluvu, je NUTNA, potom ist s motorkou na policiu, vypisat malu ziadost, polka z A4, kde uvedies udaje o vozidle, meno povodneho majitela a dole meno a bydlisku, datum narodenia a rod. cislo noveho majitela, potom obhliadka skutra a potvrdenie papierov a zapis noveho drzitela do TP, je to cele bezplatne. Potom novy majitel pojde na policiu, kde vypise dvojstranovu ziadost ,, prihlasenie mot. vozidla, uvedie tam ako doklad nadobudnutia kupna zmluva, potom obhliadka, kolok 1500 SK, uzavreta poistka. Tieto vsetky doklady musi mat na policii. Potom mu vystavia novy TP, nove znacky. Ty budes potrebovat prefoteny tvoj stary TP, kde uz bude zapisany novy majitel, aby si si mohol zrusit poistku a vratia ti peniaze
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
a s tuningom (ladeny vyfuk) dufam nebyva problem (pri odhlaseni resp. prihlaseni)
Takze ja ako predavajuci spisem s kupujucim kupno-predajnu zmluvu, musi byt nejako notarsky podchytena? Potom pojdem na policiu, tam bude nejake tlacivo na odhlasenie vozidla na ineho majitela?
Vystojim teda rad, predlozim ziadost, pripadne skontroluju scooter, ci sedi cislo na rame, treba aj pri odhlaseni predlozit kupno-predajnu zmluvu? Do TP dopisu buduceho noveho majitela, upraveny TP si prefotim, aby som mohol poziadat o ukoncenie poistky (konci mi koncom juna) a novy majitel moze ist so scootrom het, tak?
Prihlasenie novym majitelom je zrejme klasicke (tak, ako pisete)...

Takze ja ako predavajuci spisem s kupujucim kupno-predajnu zmluvu, musi byt nejako notarsky podchytena? Potom pojdem na policiu, tam bude nejake tlacivo na odhlasenie vozidla na ineho majitela?
Vystojim teda rad, predlozim ziadost, pripadne skontroluju scooter, ci sedi cislo na rame, treba aj pri odhlaseni predlozit kupno-predajnu zmluvu? Do TP dopisu buduceho noveho majitela, upraveny TP si prefotim, aby som mohol poziadat o ukoncenie poistky (konci mi koncom juna) a novy majitel moze ist so scootrom het, tak?
Prihlasenie novym majitelom je zrejme klasicke (tak, ako pisete)...
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ja som po odhlaseni prihlasoval auto po cca 3 mesiacoch a nebol najmensi problem
dovtedy som jazdil na starych spz...

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
uff a mozem sa spytat v ktorom kraji ? inac som rad..lebo neviem ake pokuty zato mozu byt ja tiez mam stare spz uz mesiac a moc sa mi na tu policiu nechce ist..len kvoli tomu ze mam 50cm a DI je odomna asi 35km tak ale musim to neako zvladnut..dufam ze sa mi neutrhne remen alebo neco take..alcatelko napísal:ja som po odhlaseni prihlasoval auto po cca 3 mesiacoch a nebol najmensi problemdovtedy som jazdil na starych spz...
posledna otazka uz som to nekde cital ked prihlasujem skutra staci mi tych 800 korun na ten prepis ? ako za jednu spz a oni to robia na pockanie alebo jak ja som amater..

- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
uzitocne informacie, co vsetko treba mat pri prihlasovani, odhlasovani a pod., najdete tu: http://www.minv.sk/ppz/prihlasenie/
(teraz som to nasiel v inej diskusii)
- Plexxak
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Ut Aug 15, 2006 6:27 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
skmurphy: ono vsetky DI maju najdlhsiu pracovnu dobu prave v stredu (az do 17:30)... V stredu som prihlasoval aj auto aj skuter, pri prihlasovani auta som tam stravil nejakych 5 hodin a pri skutri asi 3 hodiny
Zalezi od toho, kolko ludi tam bude a akym tempom budu policajti pracovat...

podpis som si este nenastavil
hmm jako neni to dost staare ? lebo po novom su tie ceny ine..THeBaNDiT napísal:uzitocne informacie, co vsetko treba mat pri prihlasovani, odhlasovani a pod., najdete tu: http://www.minv.sk/ppz/prihlasenie/