Tryska
Moderátor: Moderators
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Tryska
a ty co sa domna zas bezdovodne navazas? si dlho nemal ban?geetee =) napísal:vies pan mudri ono je to zlozite, ked niektore scoot dojdu zo seriovou triskou 45 a zrazu niektore dojdu s pedesiatkou a odblokovacie sety su tiez viacej druhov ale objedna sa za karton jednych a tie sa pouzivaju, lenze na tych scootroch sa vyskituju tie snorchle co v inej teme pisem ze je dobre vybrat v roznych sirkach a niektory ma vnutorny priemer 12mm a niektory ma 16mm, a snad tvoj vysokointeligentny mozog dokaze pochopit ze nieje v nasich silach otvorit kazdy scoot a kuknut aky ma snorchel a trisku v karbe a podla toho mu poslat presne trisku, fakturacne su vsetky verzie identicke takze zistit si to moze len priamo predajca alebo majiteltheruck napísal: a to co je ze "odblokovaci set" a co to je ze "jak sa patri" ?
- geetee =)
- Riaditeľ Zemegule
- Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Tryska
ja som nezacal a ty sa zas vyhrazas?theruck napísal:a ty co sa domna zas bezdovodne navazas? si dlho nemal ban?geetee =) napísal: vies pan mudri ono je to zlozite, ked niektore scoot dojdu zo seriovou triskou 45 a zrazu niektore dojdu s pedesiatkou a odblokovacie sety su tiez viacej druhov ale objedna sa za karton jednych a tie sa pouzivaju, lenze na tych scootroch sa vyskituju tie snorchle co v inej teme pisem ze je dobre vybrat v roznych sirkach a niektory ma vnutorny priemer 12mm a niektory ma 16mm, a snad tvoj vysokointeligentny mozog dokaze pochopit ze nieje v nasich silach otvorit kazdy scoot a kuknut aky ma snorchel a trisku v karbe a podla toho mu poslat presne trisku, fakturacne su vsetky verzie identicke takze zistit si to moze len priamo predajca alebo majitel
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz
- Looserqo
- cyklista
- Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2008 1:08 pm
- Kontaktovať užívateľa:
teraz riadne Off topic, ale pozeram, ze sme sa v tomto prispevku zisli az 3aja keeway-positiv z TN kraja.
Neviete o nejakom kamennom obchode v TN, kde sa daju kupit valceky do variatora? V odblokovacom sete som mal 5.5g a chcem vyskusat lahsie.
Neviete o nejakom kamennom obchode v TN, kde sa daju kupit valceky do variatora? V odblokovacom sete som mal 5.5g a chcem vyskusat lahsie.
Naposledy upravil/-a Looserqo v St Máj 28, 2008 9:26 am, upravené celkom 1 krát.
- Looserqo
- cyklista
- Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2008 1:08 pm
- Kontaktovať užívateľa:
MOTOPARTNER .. tak to ano.
Ked mi ujo povedal, ze 2000,- SK za komplet odblokovanie (len praca) tak sa zo mna stal skutermechanikkolenar. Ved to je 10% z ceny mojej motorky
Lapko daj potom vediet ak sa ti nejak lepsie podari naladit karburator. ja bohuzial neviem ako mi Ambrozia ide s mensou tryskou, mam len dve 58 a 58.5
Chystam sa na upravenie vzduchoveho filtra. ... odstranenie kolienka a pripevnenie niejakej posuvnej klapky. Uz to chce len dorazit projekt v praci, nech je viac casu.
Ked mi ujo povedal, ze 2000,- SK za komplet odblokovanie (len praca) tak sa zo mna stal skutermechanikkolenar. Ved to je 10% z ceny mojej motorky

Lapko daj potom vediet ak sa ti nejak lepsie podari naladit karburator. ja bohuzial neviem ako mi Ambrozia ide s mensou tryskou, mam len dve 58 a 58.5

podpis som si este nenastavil
- DamiBiker
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Aug 13, 2007 10:50 am
- Kontaktovať užívateľa:
ja som raz v bicyklovom obchode chcel taku neoprenovu fintu co sa dava na zadnu vidlicu aby vam retaz neobila ram ... tak som prisiel ze to chcem a zenska na mna kuka ze co ... tak som odisiel ... o hodinku som isiel znova lebo kamarat neco potreboval a bol tam chlapik ... tak som mu povedal zo chcem hned na mna vytasil asi 10 druhov 

podpis som si este nenastavil