karbec+open filter
Moderátor: Moderators
- gogo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Ut Mar 20, 2007 6:38 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
karbec+open filter
mma taky problem.. nakopnut skutra viem len vtedy ked zapcham na karbeci kde je privod vzduchu alebo ako to mam nazvat mam tam inak taku šišku.. lenze ked ju tam dam tak nenastartuje myslim si ze to nema ten tlak co potrebuje zobrat to seba pre zmes... vie mi niekto poradit kde je chyba?? tu šišku som celu vycistil
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
ak sytič nepridá palivo nastudeno tak je potom chudobná zmes lebo za studena sa benzín horšie odparuje a neštartuje to ,jedine ak ju zas obohatíš tým že uberieš vzduch zakrytím prívodného otvoru na filtri alebo difuzéru na karbeci....Ale môže byť aj všeličo iné....špina v tryske , malá hladina v plavákovej komore.....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- gogo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Ut Mar 20, 2007 6:38 pm
- Kontaktovať užívateľa:
chalani takze je to takto.. nastartoval som rano na 3x dobre v pohode vozil som sa... ked som ju vypol už som ju nevedel nastartovat..Opat sa da nastartovat ak spravim taku vec ze:vyberem sviecku a len tak na volno nakopavackou... potom vratim sviecku a na prvy krat nastartuje hned .. a ked zase vypnem zase musim to iste robit 

- DamiBiker
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Aug 13, 2007 10:50 am
- Kontaktovať užívateľa:
vlady kedze gogovi sa scooter rozhodol strajkovat prave u mna v garazi ...
tak sme samozrejme zacali skusat vsetko mozno sviecku sme dali uplne novu nic potom moju jeho ... nic mokra bola furt pri vsetkych 3 ... iskru dava vsak gogo
takze sme vobec nevedeli co s tym je ...
rano isiel ku mne ... to je takych 10 min cesty cize az tak moc to nezahrial ...
potom ma cakal kym som zliezol z 5 poschodia cize potom nakopol na prvy sup ... potom sme pockali trocha pokecali a tak 15 min a potom uz neslo ...
tak sme samozrejme zacali skusat vsetko mozno sviecku sme dali uplne novu nic potom moju jeho ... nic mokra bola furt pri vsetkych 3 ... iskru dava vsak gogo

rano isiel ku mne ... to je takych 10 min cesty cize az tak moc to nezahrial ...
potom ma cakal kym som zliezol z 5 poschodia cize potom nakopol na prvy sup ... potom sme pockali trocha pokecali a tak 15 min a potom uz neslo ...