Vyzjazd k moru - samozrejme na dvoch kolesach!
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
no ta tvoja je presne s tou castou cez maribor a teda slovinskom, to je ta fialova cast, my sme vzdy chodili maribor-ljubljana, ale to sme sli na istriu. doporucena trasa je ta cervena mimo slovinska, cele rakusko a kusok talianska...ale ked sa chce ist do stredu tak sa asi oplati to slovinsko dat aj za tu cenu.
ina kukam kam si to vlastne nasmeroval, to je dost daleko na jeden zatah na skutri, na zaciatok HR na tu istriu je to tych 8-9 hodin autom ale takto do stredu HR to bude este o dost viac km a casu...
ina kukam kam si to vlastne nasmeroval, to je dost daleko na jeden zatah na skutri, na zaciatok HR na tu istriu je to tych 8-9 hodin autom ale takto do stredu HR to bude este o dost viac km a casu...
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Kuko, len sa neprepočítaj. Do Talianska cez AT 95% cesty po diaľniciach som išiel autom takmer v kuse kde sa dalo 130-140km/h, teda okrem tretiny Rakúskych diaľnic kde bola 80-tka, alebo 100-vka ( to aby si nerušil obyvateľov v okolitých obciach) a raz som tankoval. Priemerka na celú trasu mi vyšla 98km/h. Na skútri nerátaj s väčšou priemerkou ako 75-80km/h. A mysli aj na častejší odpočinok a častejšie tankovanie taktiež pripočítaj do trasy.
Tak už zasa nič.
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
bacil mudro, cca 70km/h a kazdu hodinu prestavka na cca 15 minut na pretiahnutie...ono mozno par 100km prejdes v pohode, ale zrazu potom pride unava a bude to o hubu, takze preventivne prestavky uz od 150 km by som dal....a sak vies ako to bude, kuko si velmi rad da cigu a baby zase kazdu zastavku na wcko 

- gaston
- chodec
- Dátum registrácie: Ne Máj 18, 2008 1:48 pm
- Skúter: neuvedený
s
Ak to vyda, tak sa rad pridam aj ja... Ale ja moc rychlo nejazdim... 
A ak sa mozem vyjadrit k ceste, mam pocit ze v slovinsku su zrusene mytnice a zaviedli len dialnicne znamky. A maju len dva druhy. Rocnu a polrocnu. Polrocna na auto udajne 30 E (neovereny udaj).
Inak tuto trasu som absolvoval velmi vela krat (vozil som postu do Zagrebu a niekolko krat aj do puly a makarskej) a autom som chodieval cez madarsko. Len kvalita ciest asi nie je vhodna moc na dve kolesa. Dost velke kolaje, jamy a velmi velke mnozstvo rychlostnych obmezeni na 60 aj mimo obce(aj 10km useky)
. Inak cez madarsko do Zagrebu mi to trvalo asi 4h-cca 350km... (v noci a na hrane predpisov(alebo aj za...))

A ak sa mozem vyjadrit k ceste, mam pocit ze v slovinsku su zrusene mytnice a zaviedli len dialnicne znamky. A maju len dva druhy. Rocnu a polrocnu. Polrocna na auto udajne 30 E (neovereny udaj).
Inak tuto trasu som absolvoval velmi vela krat (vozil som postu do Zagrebu a niekolko krat aj do puly a makarskej) a autom som chodieval cez madarsko. Len kvalita ciest asi nie je vhodna moc na dve kolesa. Dost velke kolaje, jamy a velmi velke mnozstvo rychlostnych obmezeni na 60 aj mimo obce(aj 10km useky)
. Inak cez madarsko do Zagrebu mi to trvalo asi 4h-cca 350km... (v noci a na hrane predpisov(alebo aj za...))
Naposledy upravil/-a gaston v Po Máj 26, 2008 7:56 pm, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil
- marttinsk1
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: So Jan 19, 2008 8:13 pm
- Skúter: Suzuki AN 400 Burgman
- Kontaktovať užívateľa: