Inak je to Multivar.
Moderátor: Moderators
Take tenke steny su na celom variu. Jedna stena je hruba a druha tenka.THeBaNDiT napísal:tiez si myslim... mozno nekvalitne odliate, ale fungovat to bude bez problemov, moj nazor.
EDIT1: Ja som skor myslel, ze poukazujes na tie tenke steny drazok, co su najblizsie pri fotoaparate... aby sa nepredrali...
EDIT2: pridana info o editovani
na tie uzke steny ser*m aj ja. radsej mi povedz tvoj nazor na tu trhlinuVLADY napísal:To je v pohode to nieje nijak moc namáhané..to len robí dráhu pre valčeky... aj keď to nieje moc dobrá vizitka presnosti..ale asi sa to nedalo spraviť hrubšie aby sa tam pomestili všetky valčeky
Ak je to odliatok podla teba tak si pozri na ten druhy preco je spajkovany(zvarany) ???keby z eto je odliatok je to jeden celok a ten kto toto chce odlievat by musel mat poriadnu formu..THeBaNDiT napísal:tiez si myslim... mozno nekvalitne odliate, ale fungovat to bude bez problemov, moj nazor.
EDIT1: Ja som skor myslel, ze poukazujes na tie tenke steny drazok, co su najblizsie pri fotoaparate... aby sa nepredrali...
EDIT2: pridana info o editovani
ak by to dal zavarit si znici vario...jednak je to pracovna plocha takze by to musel nejak umne vybrusit aby to nevadilo valcekom a jednak by sa to mohlo pokrivit od tepla...jean napísal:Alebo si to daj privariť. Ale to už je druhá sťažnosť na mallosi tento mesiac tuná, nedávno sa tu niekto sťažoval na strunky, že sú mäkkie, teraz toto...